Ponturi fotbal Atalanta-Dortmund-Europa League 22.02.2018

0
18

Poate cel mai așteptat duel din aceste șaisprezecemi care putea fi foarte ușor chiar o semifinală de UEL, este vorba de cel dintre Atalanta și Borussia Dortmund. Meciul tur s-a încheiat cu un 3-2 pentru nemți reușit chiar pe finalul partidei, iar acest lucru cu siguranță le va oferi un moral mai bun față de italieni care sunt supărați pe jocul din ultimele minute, dar care încă speră la calificare.

Atalanta,gazda acestei dispute, pornește cu șansa a doua la calificarea în optimile UEL, dar cu prima șansă la câștigarea jocului, lucru care este în definitiv foarte important. Italienii au realizat până în acest moment lucruri extrem de frumoase la această grupare care an de an s-a prezentat foarte bine. În acest an, Atalanta deși nu ocupă o poziție strălucită în campionat, a făcut niște jocuri spectaculoase ce au creat individie în rândul formațiilor de top din Seria A, iar în UEL a terminat pe primul loc grupa devansând echipe ca Lyon sau Everton. Deși a pierdut în Germania, Atalanta speră în continuare la calificare, chiar dacă nu va avea moralul maxim prin prisma egalului obținut în ultima etapă contra celor de la Fiorentina care ar fi trebuit să reprezinte o victorie în definitiv.

Echipa probabilă: Gollini – Palomino,Masiello,Toloi – Castagne,Freuler,de Roon,Gosens – Cristante,Ilicic,Cornelius

Dortmund se deplasează în Italia pentru a reuși să se califice în optimile de finală ale Europa League, performanță pe care a mai reușit-o și în urmă cu doi ani când aceasta ajungea chiar în sferturi, fiind eliminată atunci de Liverpool. Formația condusă de la margine de Peter Stoger nu realizează un sezon pe placul fanilor, dar acest lucru este datorat și faptului că lucrurile nu se mai prezintă ca în trecut când Borussia dispunea de un buget de transferuri ridicat, iar clubul deținea un lot mult mai valoros care se putea bate cu orice formație. În acest moment, Dortmund realizează toate aceste lucruri doar prin spiritul care este transmis atât pe teren propriu cât și pe teren străin, acel spirit care conduce spre fiecare victorie. Așa s-a întâmplat și în meciul tur când niciun jucător numai spera la victorie, dar în cele din urmă Dortmund a reușit să se impună chiar în ultimele minute cu scorul de 3-2. Chiar dacă nu este un rezultat ce îi asigură calificarea, motivația lui Reus&Co va fi la un nivel ridicat. Șirul de rezultate pozitive pentru galbeni continuă și după victoria din campionat din ultima etapă contra celor de la Gladbach , scor 0-1 în favoarea acestora.

Echipa probabilă: Bürki – Piszczek, Sokratis, Toprak, Toljan – Weigl, Kagawa – Reus, Götze, Schurrle– Batshuayi

Ambele formații au șansa să se califice în runda următoare, dar acest lucru depinde doar de fiecare. Chiar dacă are un avantaj, Dortmund nu trebuie să plece cu acest gând deoarece acel rezultat se poate întoarce foarte ușor dacă Atalanta va fi atentă pe fază ofensivă. Voi miza pe o partidă în același gen, ambele reușind să marcheze, mai ales că aceste 90 de minute sunt ultimele pentru a decide echipa calificată, fiind aproape imposibil să asistam la prelungiri.

Pronostic Atalanta-Dortmund: ambele marchează

[maxbutton id=”2″ text=”COTA 1,5″ ]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

*