Ponturi fotbal Astra-Dinamo-Liga 1 24.02.2018

0
6

Unul dintre cele mai așteptate dueluri din această ultimă rundă din sezonul regulat din Liga 1 este cel dintre Astra Giurgiu și Dinamo București. Câinii roșii au nevoie de un rezultat pozitiv pentru a intra în play-off, în timp ce giurgiuvenii sunt deja calificați.

Astra Giurgiu o așteaptă pe Dinamo în postură de gazdă, deși se anunță un stadion plin de dinamoviști, și își dorește să o încurce în vederea intrării formației lui Miriuță în play-off. Casele de pariuri au cotat-o evident cu șansa a doua la câștigarea partidei deoarece nu are nevoie neapărată de victorie, dar așa cum a anunțat și Dani Coman, este foarte important locul ocupat la finalul sezonului prin prisma sumei de bani alocată din drepturile de televiziune în funcție de poziția pe o ocupi. Anul acesta lucrurile s-au desfășurat admirabil pentru Iordănescu&Co deoarece nimeni nu se aștepta la o calificare în play-off privind la lotul din vară. Această calificare s-a realizat cu ajutorul Viitorului care a învins la Botoșani. Meciurile din acest an nu au concretizat foarte bine această poziție, dar jucătorii Astrei sunt fericiți că au ajuns acolo. Rămâne de văzut cum se vor derula lucrurile pe mai departe.

Dinamo București, oaspetele din acest joc, se deplasează la Giurgiu cu aproape tot lotul având alături o haită de câini care își doresc cu nerăbdare calificarea în play-off. Greșelile din trecut i-au ajuns pe dinamoviști, iată că în această seară se văd nevoiți să obțină un rezultat pozitiv pentru a spera la această calificare. Formația lui Vasile Miriuță nu a început cu dânsul această campanie 2017&2018, Cosmin Contra fiind la început roș-albii, iar lucrurile au trebuit să se schimbe odata cu implementarea altei filosofii de joc. Deși au reușit câteva victorii importante, jocul lui Dinamo nu se îmbunătățise deloc, asta și datorită lotului mult prea subțire pe care îl deținea la momentul respectiv. Pregătirea de iarnă a contat mult pentru jucătorii lui Miriuță, care după 3 partide în care au reușit să nu piardă, au alergat extrem de mult, dând dovadă de o condiție fizică foarte bună. Dezamăgirea care nu se va șterge decât prin această calificare în play-off este cea suferită weekendul trecut când Dinamo nu a reușit să o învingă pe marea rivală,FCSB, după ce a condus cu 2-0. Concentrarea este cel mai important lucru în cadrul unui asemenea meci deoarece acesta îi poate aduce lui Dinamo cele trei puncte de care are mare nevoie.

Formația roș albă este nevoită să atace din primul minut pentru a spera la cele trei puncte puse în joc. Giurgiuvenii au 9 jucători în pericol de suspendare, fapt pentru care Iordănescu nu se riscă să îi trimită deoarece poate rămâne fară niște piese importante. De aceea, voi miza pe o victorie a câinilor care cu siguranță vor intra în play-off-ul competiției.

Pronostic Astra-Dinamo: 2 solist

[maxbutton id=”2″ text=”COTA 1,90″ ]

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

*