Acasa / Fără categorie / Ponturi fotbal Aston Villa-QPR-Championship 13.03.2018

Ponturi fotbal Aston Villa-QPR-Championship 13.03.2018

Ziua de marți este dedicată unei noi etape din Championship care ne-a obișnuit să ne ofere partide extrem de interesante la începutul săptămânii. Una dintre acestea este cea dintre Aston Villa-QPR programată de la ora 21:45. Pentru echipa oaspete, campionatul este aproape terminat deoarece obiectivul cu privire la scăparea de la retrogradare este aproape finalizat, în timp ce pentru gazde, drumul spre atingerea promovării mai este mult până departe, de aceea vom asista la o partidă în care doar o echipă are de ce se tragă pentru a obține victoria.

Aston Villa, gazda acestei dispute, pleacă cu prima șansă la casele de pariuri, așa cu era și normal, deoarece deprinde un lot mult mai valoros decât adversara, dar și Villa Park poate reprezenta un atu prin energia suporterilor care realizează o atmosferă deosebită. Formația lui Steve Bruce ocupă locul 3 în Championship cu 69 de puncte obținute după 36 de etape. Începutul de sezon a fost foarte dificil pentru formația ce se lupta multă vreme cu marile forțe în Premier League, dar ulterior staff-ul cu întregul lot de jucător au ridicat-o pe Villa până în punctul în care este aproape de revenirea pe prima scenă engleză. Lucrurile se prezintă din ce în ce mai bine pentru aceasta, victoriile venind în ultima vreme la foc automat. Trei din trei au reușit să înregistreze, formații ca Wolves,Sunderland și Sheffield ne având nicio șansă în fața trupei lui Steve Bruce. Scorurile înscrise pe tabelă au fost foarte ridicate, dovadă că Aston Villa este pregătită să demonstreze la fiecare partidă că își dorește participarea în Premier League sezonul viitor.

Echipa probabilă: Johnstone-Elmohamady,Chester,Terry,Hutton-Jedinak-Snodgrass,Hourihane,Grealish, Adomah-Hogan

QPR se deplaseză pe Villa Park cu dorința de a reuși un rezultat ce îi va permite să plece acasă cu capul sus. Deși este conștientă că nu are toate șansele pentru a obține maximul de puncte din acest joc, QPR este pregătită să o încurce pe Aston Villa din lupta pentru promovare. Formația antrenorului Ian Holloway se află pe locul 16 cu 43 de puncte, având un procentaj destul de mic după numărul de 36 de partide înregistrate până în acest moment. Sezonul nu a fost unul deloc bun pentru QPR, de cele mai multe ori având rezultate nu tocmai notabile care nu i-au permis să aspire spre o poziție mai ridicată. Jocurile efectuate în ultima vreme nu au adus nici ele rezultate foarte bune, chiar dacă liniște exista la club ne având frica retrogradării. După două înfrângeri, QPR a reușit un egal pe teren propriu cu Derby, scor 1-1, și o victorie chiar weekend-ul trecut în fața celor de la Sunderland, scor 1-0, care a ridicat puțin moralul fotbaliștilor lui Holloway. Lucrurile trebuie să se mențină pe această rută pentru a reuși să clădească o echipă mai competitivă în viitorul apropiat.

Echipa probabilă: Smithies-Onouha,Robinson,Lynch-Bidwell,Freeman,Scowen,Luongo,Wszolek-Smith , Washington

Aston Villa este cea mai interesată de această partidă, chiar dacă QPR a declarat că nu se va da la o parte din calea jucătorilor lui Steve Bruce și va încerca să scoată un rezultat cât mai bun deoarece dorește să se claseze cât mai sus în campionat. Cu toate acestea, consider că Aston Villa are o mai mare experiență în gestionarea unor asemenea meciuri, iar faptul că va avea de partea sa Villa Park este încă un element care duce spre o impunere clară a formației gazdă.

Pronostic Aston Villa-QPR: 1 solist

COTA 1,61

 

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>