Acasa / stiri sport online / Sporturi / Natatie / Poloiştii tricolori, în pielea goală şi cu păr pe piept!

Poloiştii tricolori, în pielea goală şi cu păr pe piept!

Poloiştii din naţionala României şi-au arătat corpul, fără inhibiţii, într-un calendar în care băieţii au fentat cu eleganţă detaliile care „falsifică”, de obicei, fotografiile făcute doar să le uluiască pe femei.

Sportivii nu s-au lăsat fardaţi şi daţi cu ulei, pentru a impresiona în poze, ci şi-au propus să apară aşa cum sunt într-o zi normală, înaintea unui antrenament: neepilaţi şi cu muşchii neîncordaţi.

Imaginile au apărut într-un calendar lansat odată cu ultimul număr al revistei Men’sHealth, publicaţie aflată de azi pe tarabe. Calendarul, care respectă programul competiţional (aprilie 2014-aprilie 2015) îi învaţă pe amatori secretele şi regulile disciplinei, precum şi exerciţii pentru o viaţă sănătoasă.

Cosmin Radu, căpitanul naţionalei de polo a României

Dimitri Goanţă (2,02 înălţime şi 113 kilograme) şi Cosmin Radu (1,93 metri şi 110 kilograme) sunt vedetele lotului, dar şi ale calendarului. Despre Goanţă s-a scris că practică trampling-ul (o persoane calcă în picioare, la propriu, mai multe persoane, denumită „stăpân”). Dezbrăcat la bustul gol apare şi Tiberiu Negrean, băiatul din flori al lui Iuliu Mureşan – preşedinte la echipa de fotbal CFR Cluj.

Şedinţa foto a avut loc la Izvorani, înainte de meciul România- Serbia 4-7, din Liga Mondială, joc disputat pe 11 martie. Polo este singurul sport de echipă care a reprezentat România la Jocurile Olimpice din vară de la Londra, din 2012.

Citeşte şi

Chivorchian, pus sub acuzare de DNA!

Gheorghe Chivorchian, fostul director executiv al clubului de fotbal Poli Timişoara, în prezent secretar general …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>