Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Liga a II-a / Politia investigheaza un meci din Liga 2! FRF ar refuza colaborarea! VIDEO

Politia investigheaza un meci din Liga 2! FRF ar refuza colaborarea! VIDEO

Unul dintre meciurile dubioase desfasurate in Liga 2 la fotbal a intrat in atentia Politiei! Este vorba de jocul Rapid Suceava – ACS Berceni, disputat la data de 07.03.2015, contand pentru etapa a 18-a din cadrul sezonului regulat al seriei I din Liga 2, si incheiat cu scorul de 3-2 (0-2).

Oficial, plangerea ar fi fost facuta de catre oficialii echipei sucevene, care ar vrea sa dea in judecata publicatiile care au acuzat ceva necurat in desfasurarea partidei. Neoficial, politistii s-ar fi sesizat din oficiu dupa articolele din media, pe marginea acestui meci, cu o desfasurare dubioasa a scorului. De altfel, la fel ca si in tur, oaspetii au condus la pauza, pentru ca la final sa se impuna gazdele. Scorul a fost atunci tot de 3-2, doar ca la pauza a fost numai 0-1, evolutia scorului fiind apoi identica: 0-2, 1-2, 2-2 si 3-2! Cotele la casele de pariuri pentru o astfel de desfasurare (2 pauza/1 final) erau cuprinse intre 23,0 si 35,0, si ele au fost chiar anticipate in mediul online pe biletul zilei!

Vezi aici video cu rezumatul meciului disputat la Suceava!

Conform unor surse din Politie, Inspectoratul de Politie al Judetului Suceava, Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice, cel care efectueaza verificarile, a trimis adrese la toate casele de pariuri romanesti, dar si la FRF. Se pare ca raspunsul de la FRF i-a cam lasat fara cuvinte pe politisti! “Au spus ca nu au cu ce sa ajute politia in aceasta ancheta”, a povestit o sursa! Acum, se asteapta raspunsurile de la casele de pariuri romanesti, pentru a se depista eventuale castiguri insemnate obtinute pe marginea partide!

SCAN56754423

Posibil, insa, ca raspunsurile in aceasta privinta sa fie nerelevante, deoarece marile castiguri s-ar fi putut obtine la casele online, societati ce nu pot fi verificate de autoritatile romane!

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>