Acasa / stiri sport online / Sporturi / Atletism / Pistorius și-a aflat sentința: nevinovat pentru crimă cu premeditare!

Pistorius și-a aflat sentința: nevinovat pentru crimă cu premeditare!

Oscar Pistorius a apărut joi pentru ultima dată în fața oamenilor legii pentru judecarea cazului în care și-a ucis iubita, pe 14 februarie anul trecut.

Atletul sud-african a pledat nevinovat și și-a menținut varianta, conform căreia nu a știut că este vorba de Reeva Steenkamp (numele victimei) în momentul în care a apăsat pe trăgaci. Pistorius a declarat în continuare că a confundat-o cu un hoț.

Judecătorii au analizat toate dovezile, au ascultat pledoariile părților implicate, iar Pistorius a început să plângă în momentul în care s-au încheiat toate declarațiile.

“Nu sunt destule dovezi pentru ca Oscar Pistorius să fie condamnat pentru crimă cu premeditare sau omor.”, a declarat judecătoarea Thokozile Masipa.

Astfel, aceasta a confirmat varianta celebrului atlet, conform căreia nu a dorit nicio clipă să își ucidă iubita.

După acest anunț, completul de judecată a anunțat că se ia o pauză de masă, iar la reluare se va pronunța verdictul final. Pistorius nu a scăpat definitiv: el poate fi condamnat pentru omor din culpă.

Citeşte şi

Bilantul Romaniei la Jocurile Olimpice Europene

Bilantul Romaniei la Jocurile Olimpice Europene

Aventura sportivilor romani la Jocurile Olimpice Europene de la Baku s-a incheiat, rezultatele fiind, trebuie …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>