Acasa / stiri sport online / Special / Pistorius a povestit cum şi-a masacrat iubita!

Pistorius a povestit cum şi-a masacrat iubita!

Acuzat de crimă cu premeditare, Oscar Pistorius a negat faptul că ar fi avut intenţia de a-şi ucide iubita, Reeva Steenkamp.

“Nu am avut nici o intenţie de a-mi împuşca iubita. Reeva m-a sunat şi mi-a zis că vrea să cinăm în linişte. Pe 13 februarie, la ora 22:00, eram amîndoi în camera noastră. Ea făcea yoga, iar eu mă uitam la televizor”, a spus Oscar prin vocea avocatului său Barry Roux.

“Eram îndrăgostiţi şi eram extrem de fericiţi. Chiar îmi făcuse un cadou, dar mi-a zis să nu îl desfac decît a doua zi, adică pe 14 februarie, de Valentine’s Day”, a mai spus avocatul.

După toate acestea, Oscar Pistorius a izbucnit în plîns, iar audierile au fost întrerupte. Sportivul a mai spus că în jurul orei 3:00 noaptea a auzit zgomote în baie şi s-a speriat.

În acest moment a luat arma şi a tras în zona băii, iar apoi chiar a strigat-o pe Reeva şi i-a cerut să sune la poliţie, iar abia apoi a realizat că nu era în pat.

“Am fost ameninţat deja. Ăsta e motivul pentru care ţin o armă sub pat. Nu sînt gratii la fereastra toaletei. Cineva a intrat în mea. Era întuneric atunci. Mi-a fost frică.

Nu aveam nici protezele lîngă mine. M-am simţit vulnerabil. De asta am tras în uşa toaletei şi am strigat. M-am întors în pat, am văzut că iubita mea nu era. Atunci mi-am pus repede protezele şi am fugit pe balcon să cer ajutor”, a mai citit avocatul.

“Am realizat că nu mai era timp să aştept salvatorii şi am încercat să ajung la spital. Reeva îşi pierduse cunoştinţa, dar încă era în viaţă”, au fost cuvintele lui Pistorius, conform Reuters.

Citeşte şi

Patronul Petrolul Ploieşti Nicolae Capră şi soţia sa, cercetaţi în dosarul în care e vizat Florian Walter

Patronul echipei de fotbal Petrolul Ploieşti, Nicolae Capră, şi soţia acestuia sunt cercetaţi în dosarul …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>