Acasa / stiri sport online / Sporturi / Snooker / Performanta extraordinara pentru Stuart Bingham

Performanta extraordinara pentru Stuart Bingham

Performanta extraordinara pentru Stuart Bingham
Performanta extraordinara pentru Stuart Bingham

Astazi si maine se va disputa ultimul act al Campionatului Mondial de snooker, acolo unde avem o surpriza de proportii. Daca englezul Shaun Murphy, nu se poate spune ca ne surprinde, nu acelasi lucru se intampla si cu al sau conational, Stuart Bingham.

Englezul Bingham se afla la doar a cincea finala de turneu major in ceea ce priveste snookerul profesionist, acesta castigand doua, pierzand alte doua. Traseul sau la acest Campionat Mondial a fost unul fantastic. E drept, in prima runda a cam avut batai de cap cu Robbie Williams, un jucator anonim, pe care l-a invins cu 10-7. In runda a doua, acesta a trecut de Graeme Dott, fost campion mondial, cu 13-5.

In sferturi a avut loc marea surpriza, Bingham eliminandu-l pe Ronnie O’Sullivan, cvintuplul campion mondial, cu scorul de 13-9. Cel mai tensionat meci l-a avut insa in semifinale, in fata lui Judd Trump. Partida s-a dus pana in decisiv, Bingham castigand cu 17-16, acesta fiind la conducere pe aproape toata durata meciului.

Este deja o performanta extraordinara pentru Stuart Bingham, care il va intalni in finala pe actualul Shaun Murphy, campion mondial in 2005 si finalist in 2009. Stuart a declarat dupa victoria de ieri ca se va bucura de fiecare secunda din ultimul act. Dupa prima din cele 4 sesiuni, cei doi sunt la egalitate, scor 4-4. A doua sesiune va avea loc azi, incepand cu ora 21:00, a treia maine de la 16:00, iar ultima de la 21:00. Partida va fi transmisa integral de Eurosport.

Citeşte şi

Bilantul Romaniei la Jocurile Olimpice Europene

Bilantul Romaniei la Jocurile Olimpice Europene

Aventura sportivilor romani la Jocurile Olimpice Europene de la Baku s-a incheiat, rezultatele fiind, trebuie …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>