Pele se recupereaza dupa operatie

29
Pele se recupereaza dupa operatie
Pele se recupereaza dupa operatie

Fostul mare jucator brazilian, Pele, a fost operat zilele trecute de prostata intr-un spital din Sao Paolo. Totul a decurs conform planului, iar acum Pele se recupereaza dupa operatie, conform espn.co.uk.

Brazilianul de 74 ani a suferit o procedura de indepartate a prostatei. Spitalul din Sao Paolo nu a oferit prea multe detalii, dar in presa braziliana circula zvonul ca operatia a avut loc marti, dupa ce Pele s-a plans de problemele sale urinare. Operatia a fost efectuata pentru a preveni o infectie a tractului urinar, similara celei din cauza careia Pele a fost spitallizat timp de doua saptamani in urma cu aproape 5 luni.

 

La acea vreme, Pele a petrecut cateva zile intr-o unitate speciala, oferindu-i-se un tratament cu hemodializa pentru ca singurul sau rinichi sa functioneze in stare optima. Celalalt rinichi ii fusese scos pe vremea cand brazilianul juca fotbal. Pele a fost atent monitorizat atunci, pentru a se observa cum reactioneaza corrpul sau la infectie, doctorii afirmand ca viata sa nu a fost niciun moment pusa in pericol. Acea infectie a avut loc in noiembrie, dupa ce Pele fusese operat pentru a i se indeparta pietrele la rinichi.