Acasa / Sport / Satiri Fotbal / Liga I / Paul Papp a semnat pentru FC Wil 1900

Paul Papp a semnat pentru FC Wil 1900

Paul Papp a semnat pentru FC Wil 1900
Paul Papp a semnat pentru FC Wil 1900


Fundaşul dreapta Paul Papp a fost pus pe lista de transferuri de patronul Gigi Becali, care a fost nemulţumit de prestaţiile jucătorului în sezonul recent încheiat. Papp a avut evoluţii catastofale în multe meciuri ale Stelei, cele mai grave fiind cu Partizan Belgrad.

Agentul fotbalistului, Bogdan Apostu, a anunţat că i-a găsit un nou club, în liga a doua elveţiană. “Astăzi, Paul Papp a semnat un contract pe o perioadă de 3 ani de zile cu echipa elveţiană FC Will 1900, pentru o sumă fabuloasă. Este poate cel mai important proiect din fotbalul elveţian din punct de vedere financiar, iar Paul este un pion important al acestui proiect grandios“, a anunţat Bogdan Apostu pe Facebook.

Paul Papp:Mi-au oferit condiții extraordinare pentru familia mea. Au terminat pe locul 3, au avut investiții de 6 milioane de euro, suntem încrezători că vom promova la anul. Mi-au oferit de două ori mai mult decât câștigam la Steaua. Am ales Elveția pentru că e un proiect serios, nu e Rusia, nu e la arabi. E un antrenor turc pe care l-au numit acum, fost campion cu Galatasaray. Ne-am înțeles în principiu și dacă nu era oferta venită pe bani mulți. A venit această ofertă și nu puteam să o refuz. Mi-am dat acordul verbal, dar dacă exista o ofertă concretă, plecam“.

În cariera sa Paul Papp a evoluat la Unirea Dej, FC Botoșani, FC Vaslui, Farul Constanța, Chievo Verona, Astra Giurgiu şi Steaua Bucureşti. În acest sezon Papp a fost folosit în 17 jocuri din Liga 1, înscriind un gol.


papp_paul_008

Citeşte şi

Ponturi fotbal Valencia-Real Sociedad-Primera Division 25.02.2018

Una dintre cele mai spectaculoase partide programată în etapa cu numărul 25 este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>