Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / Oamenii de fotbal din „Dosarul Transferurilor”, liberi să plece din țară. „Avionul condamnaților” se poate ridica de la sol!

Oamenii de fotbal din „Dosarul Transferurilor”, liberi să plece din țară. „Avionul condamnaților” se poate ridica de la sol!

Înalta Curte de Casație și Justiție a judecat astăzi dacă cei 8 inculpați din „Dosarul Transferurilor” vor avea interdicție să părăsească țara. Cele trei judecătoare au stabilit în această seară că oamenii de fotbal nu reprezintă pericol și că se pot plimba liberi prin toată lumea.

Cu toții se află în România, inclusiv Mihai Stoica, revenit din Olanda, unde a însoțit echipa Steaua la Amsterdam, pentru meciul cu Ajax, din Liga Europa.

La venirea la tribunal, unii dintre ei au declarat că n-au de gând să părăsească ţara. În faţa instanţei, aproape că s-au jurat că vor rămâne fideli pământului natal.

Cererea a fost făcută de procurori săptămîna trecută. Judecarea Dosarului Transferurilor la ÎCCJ va avea loc pe 5 martie.

Pedepsele celor 8 oameni de fotbal
Ioan Becali 8 ani
Victor Becali 7 ani
Cristi Borcea 7 ani
George Copos 5 ani
Mihai Stoica 4 ani
Jean Pădureanu 3 ani*
Gigi Neţoiu 3 ani*
Gică Popescu 3 ani*
*cu suspendare

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>