Acasa / stiri sport online / Auto / Moto / O noua cursa senzationala facuta de Valentino Rossi

O noua cursa senzationala facuta de Valentino Rossi

O noua cursa senzationala facuta de Valentino Rossi
O noua cursa senzationala facuta de Valentino Rossi

Tocmai ce s-a terminat a sasea etapa a Motomondialului de viteza, desfasurata la Mugello, iar la clasa Moto GP am avut parte de o noua cursa senzationala facuta de Valentino Rossi, care s-a clasat pe ultima treapta a podiumului.

In calificari, Rossi s-a descurcat modest, ca de obicei, obtinand doar al optulea timp. Imediat dupa start, “Il Dottore” a cazut pana pe 11, insa, impulsionat fiind si de tribuna, care il aclama de fiecare data cand depasea un adversar, Valentino a reusit sa recupereze. Pe prima pozitie a terminat Jorge Lorenzo, care se afla la a treia victorie consecutiva in acest sezon, urmat de Andrea Iannone, aflat la cea mai buna clasare a sa la clasa Moto GP.

Marc Marquez putea termina chiar pe pozitia secunda, acesta abandonand insa cu doar cateva tururi inainte de final. Este al doilea abandon din acest sezon al dublului campion mondial, sansele fiind foarte mici in acest moment sa cucereasca al treilea titlu mondial consecutiv.

Valentino Rossi ramane lider in clasamentul general, distanta dintre el si Jorge Lorenzo reducandu-se la doar 6 puncte. Pe 3 este Andrea Dovizioso, la 31 de puncte de Lorenzo. In urma abandonului de astazi, Marc Marquez a cazut pe 5, distanta dintre el si Rossi fiind de 49 puncte. Urmatoarea cursa va avea loc peste doua saptamani, in Catalunya.

 

Citeşte şi

A decedat un pilot de Formula 1

A decedat un pilot de Formula 1

Daca Michael Schumacher a stat ceva mai mult de noua luni in coma, dupa accidentul …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>