Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / fotbal liga campionilor / Nicuşor Stanciu a salvat-o pe Steaua | 1-1 cu Sparta la Praga

Nicuşor Stanciu a salvat-o pe Steaua | 1-1 cu Sparta la Praga

Nicuşor Stanciu a salvat-o pe Steaua | 1-1 cu Sparta la Praga
Nicuşor Stanciu a salvat-o pe Steaua | 1-1 cu Sparta la Praga


Steaua București a obţinut un rezultat bun pe stadionul “Letná”, terminând la egalitate cu Sparta Praga în prima manșă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Golul cehilor a fost marcat de Josef Šural, în minutul 35. Gazdele au avut în prima repriză, în ultimul sfert de oră, multe ocazii de gol, dominând categoric partida. FCSB a scăpat doar cu un gol primit şi, a echilibrat meciul, după ce antrenorul Laurențiu Reghecampf i-a introdus pe teren pe Sulley Muniru şi Adrian Popa. Golul oaspeţilor a fost înscris de Nicolae Stanciu, în minutul 75, din lovitură liberă de la circa 24 de metri.

Laurenţiu Reghecampf:Mai este un meci şi trebuie să fim mult mai concentraţi. Să fim mai buni la fazele fixe. Eu cred totuşi că astăzi am făcut un meci bun. Am lucrat la mai multe lucruri, trebuia să găsim un sistem prin care să îi blocăm. Este normal ca adversarul să aibă moral după ce primeşti un gol din fază fixă. Le-am spuis înainte de meci că sunt foarte periculoşi pe contraatac. Este alt nivel. Avem jucători tineri care nu ştiu ce înseamnă Champions League şi a trebuit să găsim sistemul potrivit pentru aceste două meciuri. Sper să avem un stadion plin pe Naţional Arena pentru că este un meci foarte important. Dacă ne calificăm vom fi deja în grupele Europa League şi este foarte important pentru noi. Tudorie a fost titular şi din cauza accidentării lui Adi Popa, dar şi a incidentului cu Hamroun. Am fost forţaţi să schimbăm. Trebuie să avem deocamdată încredere în jucătotorii pe care îi avem la dispoziţie“.

Nicuşor Stanciu:A fost un meci destul de greu, ştiam că ne aşteaptă o partidă dificilă. Ne-am descurcat destul de bine, rezultatul este echitabil. Ne avantajează puţin egalul, dar şansele rămân 50-50. Echipa lor e omogenă, au avut rezultate bune în Europa League. Vom avea un meci greu la Bucureşti, însă sper să-l câştigăm. Nu-mi ia foarte mult să mă antrenez pentru lovituri libere, rămân de două ori pe săptămână alături de colegi şi mă pregătesc suplimentar. Nu sunt eu liderul Stelei. Trebuie să-i ajutăm pe cei nou-veniţi să se integreze, să înţeleagă ce înseamnă Steaua. Trebuie sa formăm o echipă cât mai repede şi să îndeplinim obiectivele pe care ni le-am propus“.

Sparta Praga: Bičík – Holex, Brabec, Kadlec – Zahustel (80 Costa Nhamoinesu), Dočkal, Frýdek, Čermák (63 Matejovski), Konate – Šural (58 Fatai), Lafata. Antrenor: Zdeněk Ščasný.

Steaua Bucureşti: Fl. Niţă – Enache, Tamaş, Toşca, Momčilović – Pintilii, V. Achim (89 D. Popescu) – Aganović (62 Muniru), N. Stanciu, Tudorie (55 Ad. Popa) – Golubović. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonașe galbene: N. Stanciu (19), Aganović (43), Tamaș (52), Pintilii (55), Matějovský (66), Zahustel (71), Frýdek (74), Kadlec (88), Enache (90+4)

Arbitru: Daniel Siebert (Germania)


Nicuşor Stanciu a salvat-o pe Steaua | 1-1 cu Sparta la Praga

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>