Acasa / Netbet Sport

Netbet Sport

Casa de pariuri sportive online Netbet Sport este poate cea mai completă agenție de pariuri online din România. Nu o spunem doar noi, ci și cifrele acestora. Peste 2 milioane de jucători accesează serviciile Netbet Sport în fiecare zi. Operatorul își desfășoară activitatea în mai multe țări din Europa, inclusiv țara noastră. Site-ul acestora poate fi accesat de pe orice dispozitiv, inclusiv telefoanele mobile sau tabletele, prin intermediul versiunii mobile și a aplicației dedicate. Sporturile disponibile pariurile sunt destul de numeroase. Se pot realiza combinații complexe prin pariurile live sau pre-meci foarte ușor și rapid. Colecția de promoții este bine diversificată.

Cum este secțiunea de Sportsbook?

Secțiunea de Sportsbook a site-ului Netbet România este destul de cuprinzătoare, cu toate că numărul sporturilor disponibile pariurilor este relativ redus, doar 20 de sporturi. Pentru un parior obișnuit, numărul acestora este mai mult decât suficient. Se pot realiza Netbet pariuri simple sau combo atât în timpul meciurilor, live, cât și înaintea începerii acestora, pre-meci. Opțiunile de pariere sunt variate, puteți realiza pariuri cât se poate de simple, doar pe rezultatul meciurilor, dar și pariuri complexe pe cornere de exemplu. Secțiunea de Sportsbook poate fi accesată cu la fel de mare ușurință și prin intermediul aplicației dedicate.

Cum este versiunea mobile?

Operatorul Netbet le pune la dispoziție clienților săi pe lângă versiunea principală a site-ului, o versiune mobile a acestuia (Netbet Mobile), dar și o aplicație dedicată. Aplicația este destinată doar telefoanelor mobile și tabletelor cu sistem de operare Android sau iOS. Aceasta se poate descărca de pe AppStore pentru dispozitivele cu iOS și de pe site-ul Netbet pentru dispozitivele cu Android (Netbet Android). Ambele versiuni sunt foarte bine realizate și conțin toate opțiunile prezente și pe site.

Se poate paria live?

Pe site-ul Netbet se poate paria și live prin Netbet Live. Există o secțiune dedicată în meniul principal pentru acest mod de pariere. În cadrul acestuia aveți ocazia să urmăriți desfășurarea partidelor prin Live Text. Din păcate, numărul sporturilor nu este același cu cel din secțiunea standard, dar cele mai importante sporturi sunt prezente și aici.

Sporturi pentru pariere

Prin intermediul site-ului Netbet România puteți realiza bilete pariuri la nu mai puțin de 20 de sporturi diferite. Printre sporturile populare se numără cele mai cunoscute ca fotbalul, tenisul sau baschetul, iar printre cele mai puțin cunoscute sunt cele E-sports sau crichetul. Pentru o parte dintre acestea există oferte promoționale și bonusuri Netbet dedicate care vă pot aduce diverse avantaje materiale dacă întruniți anumite condiții prin biletele dumneavoastră. Există și o secțiune specială denumită Blog în cadrul căreia sunt postate periodic știri din lumea sportului și diverse ponturi pariuri pentru cele mai importante evenimente sportive. Netbet asigură pariuri în toate competițiile de top, dar și în cele mai cunoscute ligi din Europa.

Fotbal

Oferta de pariuri pentru fotbal este probabil cea mai dezvoltată. În cadrul acesteia se pot realiza bilete pe competiții puternice ca Euro 2020, Champions League, Europa League, Supercupa, dar și pe campionatele europene, precum LaLiga, Bundesliga, Primera Division etc. Desigur, pariurile pe campionatul intern din țara noastră sunt de asemenea disponibile.

Tenis

Al doilea cel mai titrat sport într-o casă de pariuri online, tenisul, are o secțiune dedicată pe site-ul Netbet. Pentru acesta se pot realiza pariuri pe turneele ATP, WTA, Grand Slam etc. Pariurile pe meciurile interne din țările europene sunt, de asemenea, la îndemâna utilizatorilor operatorului.

Baschet

Pentru baschet se pot realiza pariuri în campioantele interne din Europa, dar și pe competițiile de mai mare importanță ca NBA, NCAA, Eurocup, Euroleague și multe altele.

Handbal

Pasionații de handbal au pe ce paria în site-ul Netbet. Toate meciurile din Champions League, România Naționala și România Naționala Women sunt puse la dispoziția acestora, precum și meciurile din câteva campionate interne din Europa.

ÎNREGISTRARE

Bonusuri și Promoții

Pentru a-și menține poziția în topul caselor de pariurilor online din România, operatorul Netbet este nevoit să își schimbe adesea promoțiile și bonusurile conform cerințelor pieței. De asemenea, acestea trebuie să fie mai avantajoase decât cele oferite de ceilalți operatori. Există mai multe tipuri de bonusuri în domeniul gamblingului, dar cele mai populare și cele preferate de majoritatea jucătorilor sunt bonusurile de bun venit, bonusurile de loialitate și diverse bonusuri periodice. Bonusurile de loialitate sunt dedicate utilizatorilor care realizează des pariuri. Bonusurile de bun venit sunt destinate celor mai noi jucători. Bonusurile periodice sunt de obicei accesabile prin intermediul unui cod promoțional Netbet.

Bonusul de bun venit

Netbet bonus de bun venit este probabil cel mai generos bonus de bun venit din mediul online. Cu ajutorul acestuia puteți câștiga până la 1500 RON bonus odată cu prima depunere în contul personal. Pentru accesarea bonusului trebuie să introduceți un cod bonus Netbet (NETBET1) în Casierie. Cerințele de pariere sunt mai mult decât rezonabile, bonusul trebuie rulat o singură dată pe site înainte de a fi retras.

Schema de loialitate

Bonusul de loialitate Netbet este unul de tip acumulator. În cadrul acestuia puteți genera câștiguri suplimentare dacă biletul dumneavoatră întrunește anumite condiții. În cadrul acestui bonus, biletul trebuie să aibă minim 3 selecții pentru a accesa cel mai mic bonus de 3%. Maximul este de 50% și se poate atinge doar cu un minim de 13 selecții pe biletul dumneavoastră. Cu cât numărul selecțiilor este mai mare, cu atât crește și procentajul de câștig suplimentar.

Alte bonusuri

Un alt bonus este dedicat pariurilor prin intermediul telefonului mobil sau tabletei. Pariul se poate efectua atât prin versiunea mobile a site-ului, cât și prin aplicația Netbet App. Promoția vă garantează drept premiu un Freebet în valoare de 40 RON dacă realizați un pariu cu miză minimă de 40 RON pe orice eveniment sportiv cu o cotă minimă de 1.6.

Cum este interfața site-ului?

Interfața site-ului Netbet este foarte plăcută la vedere, instantanee în accesări și ușoară de folosit. Opțiunile și meniurile sunt amplasate corespunzător, pentru a-i oferi jucătorului o experiență cât mai plăcută pe site. Astfel, aveți la îndemână opțiuni inedite, precum cea de Cash Out Netbet prin care puteți întrerupe un bilet oricând doriți. Puteți de asemenea să vizionați orice eveniment sportiv doriți prin opțiunea Netbet TV, dacă ați realizat un pariu în ultimele 48 de ore, iar balanța dumneavoastră este pozitivă.  Interfața site-ului este flexibilă, mulându-se pe întreg ecranul dispozitivului dumneavoastră, fie că e un monitor cu diagonală mare, fie că e o tabletă.

Serviciul de asistență clienți

Departamentul de asistență clienți al casei de pariuri sportive online Netbet România este unul cu adevărat ideal. Angajații sunt competenți și rapizi în reacții, pentru ca dumneavoastră să beneficiați de atenția bine meritată. Există nu mai puțin de 3 metode diferite de contact al acestui departament. Prima metodă este cea prin Live Chat disponibilă în fiecare zi în intervalul orar 10:00 – 23:00. Cea de-a două metodă este cea prin e-mail care se poate realiza prin completarea formularului prezent în secțiunea de Asistență. Ultima metodă este cea prin telefon la numerele de telefon +40 316 300 249 / +40 316 304 852 valabile zilnic între 10:00 – 23:00.

 

ÎNREGISTRARE

Opțiunile de retragere și depunere

Casa de pariuri online Netbet vă pune la dispoziție mai multe metode de plată online prin intermediul site-ului. Metodele sunt cele mai populare modalități de tranzacționare online, dar și cele mai sigure. Sistemul lor de securitate este cel mai performant în momentul de față, iar tehnicile de protejare a acestora au la bază metode revoluționare de criptare a datelor cu caracter sensibil. Așadar, metodele sunt: prin cardurile de credit Visa și MasterCard, prin transfer bancar electronic și prin portofele electronice paysafecard, Skrill și NETELLER. Operatorul vă garantează ca datele dumneavoastră personale nu vor fi  comunicate unei terțe părți.

Depuneri

Depunerile de numerar se pot realiza prin toate metodele menționate anterior, niciuna dintre acestea nu percepe comision suplimentar. Timpul de procesare este de obicei instantaneu, cu excepția transferului bancar care poate dura până la 2-3 zile lucrătoare. Suma minimă de depunere trebuie să depășească 40 RON.

Retrageri

Retragerile de numerar sunt disponibile prin majoritatea modalităților enunțate, cu excepția paysafecard-ului care este dedicat strict depunerilor. Nu se percepe comision pentru nicio retragere. Timpul de procesare este 2-3 zile pentru marea parte a metodelor, excepție făcând transferul bancar care poate ajunge la 4-5 zile lucrătoare. De asemenea, suma minimă de retragere trebuie să fie mai mare de 40 RON.

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>