Acasa / stiri sport online / Sporturi / Atletism / Ipoteză halucinantă: nebunia lui Pistorius, declanșată de steroizi!

Ipoteză halucinantă: nebunia lui Pistorius, declanșată de steroizi!

Continuă dezvăluirile în cazul lui Oscar Pistorius, atlet acuzat de omor din culpă. Presa sud-africană caută să scoată toată mizeria de sub preșul lui Pistorius. După ce s-a aflat despre existența la locul crimei a unei bâte pline de sânge și a fost demontată minciuna conform căreia Reeva Steenkamp ar fi intrat în casă în toiul nopții (înregistrările video au arătat că iubita sportivului a venit acasă în jurul orei 18.00), ziarele de la Pretoria scriu că s-ar fi găsit steroizi în vila lui„Blade Runner”!

Anchetatorii iau în calcul existența unui „explozii de furie”, iar sursa ar fi chiar substanțele interzise, ale căror efect nociv este deja cunoscut. Înainte de crimă, sportivul de 26 de ani ar fi suferit de bipolarism: a alternat crizele de istorie cu agresiuni verbale. Alții susțin că Pistorius a băut multă cafea, iar alții au dat vina pe efortul fizic excesiv pe care acesta în făcea pentru a se menține în formă.

Pe lista celor care „dau din casă” despre Pistorius s-a înscris și Marc Batchelor, fost fotbalist și prieten cu fosta soție a lui Oscar, Samantha Taylor. Batchelor susține că femeie s-ar fi plâns de comportamentul lui Pistorius, în timp ce erau împreună, care ar fi condus mașina cu 220/oră și ar fi refuzat să încetinească, în pofida rugăminților. El ar fi luat mâinile de pe volan, conducând cu această viteză! Oscar este acuzat și de faptul că suferea de „gelozie patologică”.

În timp ce Pistorius se află în arest, Peet van Zyl, agentul sportivului, a susținut o conferință de presă în care a anunțat că a anulat toate evenimentele în care era era implicat sud-africanul. El ar fi trebuit să participe, până în luna martie, la întâlniri în Australia, Brazilia, SUA și Marea Britanie. Conform impresarului, sponsorii încă nu au anulat contractele cu Pistorius, așteptând derularea procesului. Pistorius riscă închisoare pe viață, dacă se va dovedi că a comis omor cu premeditare.

 

Citeşte şi

Radiatoare electrice cu roca vulcanica AMASS – inertie termica mare, facturi mici!

Toata lumea cauta solutii de incalzire cat mai avantajoase din punct de vedere financiar, avand …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>