Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / Mititelu vrea Universitatea Craiova în Liga I. LPF râde de oltean

Mititelu vrea Universitatea Craiova în Liga I. LPF râde de oltean

Conflitul dintre conducerea fotbalului românesc și Adrian Mititelu, patronul defunctei Universitatea Craiova, a revenit astăzi în actualitate.

Gruparea din Bănie ar fi făcut o solicitare către LPF în vederea înscrierii în Liga I, ediția 2013-2014. Șefii de la LPF nu știu însă nimic despre o astfel de hârtie.

„Noi, la ligă, pînă în acest moment nu am primit nici o cerere din partea clubului Universitatea Craiova. Dar o astfel de solicitare, dacă ea există, este o utopie din punctul meu de vedere.

Universitatea Craiova nu poate fi înscrisă direct în Liga I, pentru că, la momentul dezafilierii, retrogradase pe valori pur sportive în Liga a II-a. De aceea, o astfel de adresă ar putea face, probabil, la Federaţia Română de Fotbal, care organizează Liga a 2-a“, a declarat Valentin Alexandru, pentru agenția Mediafax.

Adrian Mititelu a reacţionat în stilul său. „Probabil că Valentin Alexandru şi-a spus o opinia personală. Va fi şi el acuzat oficial şi va fi învinuit penal. Va fi o necesitate şi pentru el să reprimească Universitatea în Liga I”, a declarat Mititelu la „Fanatik Show”, emisiunea postului Digi Sport.

 

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>