Acasa / stiri sport online / Special / Mayweather si-a anuntat retragerea

Mayweather si-a anuntat retragerea

Cariera lui Mayweather se apropie de sfarsit
Cariera lui Mayweather se apropie de sfarsit

Floyd Mayweather va mai boxa inca doua meciuri, printre care si cel asteptat de intregul mapamond: cel cu Pacquiao, dupa care se va retrage, conform celor de la Daily Mail.

Anuntul americanului de 38 ani a venit, practic, pe nepusa masa, intr-un interviu luat la sala de antrenamente. Mayweather si-a anuntat retragerea intr-un mod nu prea elegant, precizand ca nu se mai simte in largul lui in ring si ca boxul a devenit mai mult o afacere.

Nici in ceea ce priveste meciul-vedeta cu Pacquiao, care va avea loc peste cateva saptamani, Mayweather nu se simte prea motivat, precizand ca o considera o lupta ca oricare alta. Un mic amanunt este acela ca, in urma acestei lupte, Mayweather va castiga aproximativ 180 milioane euro, lucru care il va urca pe primul loc in topul celor mai bine platiti boxeuri.

Meciul dintre Mayweather si Pacquiao va avea loc pe 2 mai, la Las Vegas. Ambii se afla la apusul carierei, filipinezul fiind doar cu doi ani mai tanar. Probabil ca nici Pacquiao nu va mai boxa cu aceeasi determinare dupa meciul cu Mayweather.

 

Citeşte şi

Patronul Petrolul Ploieşti Nicolae Capră şi soţia sa, cercetaţi în dosarul în care e vizat Florian Walter

Patronul echipei de fotbal Petrolul Ploieşti, Nicolae Capră, şi soţia acestuia sunt cercetaţi în dosarul …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>