Acasa / stiri sport online / Sporturi / Box / MAYWEATHER – PACQUIAO / Un român la ”meciul secolului”! FOTO&VIDEO

MAYWEATHER – PACQUIAO / Un român la ”meciul secolului”! FOTO&VIDEO

Lucian Bute (35 de ani) va fi prezent, în această noapte, la supermeciul dintre Floyd Mayweather și Manny Pacquiao (ora 6.00, Pro TV și Dolce Sport), boxerul din Pechea fiind pregătit de antrenorul filipinezului, Freddie Roach. Pugilistul român a urcat pe scenă azi-noapte, la cântarul oficial al celor doi supercampioni, fiind aclamat de oamenii prezenți în sală.

Lumea nu a uitat de Lucian Bute (31-2-0, 24 KO), fostul campion al supermijlociilor, versiunea IBF, titlul pe care și l-a păstrat cinci ani, între 2007 – 2012. Prezent la cântarul oficial al celor doi boxeri care se vor lupta pentru bursa de 300 de milioane de dolari, român a fost invitat pe scenă, unde a fost aclamat de cei prezenți în sala.

Atât Mayweather, cât și Pacquiao au trecut cu bine cântarul, americanul având câteva sute de grame în plus față de filipinez. Luptătorii se vor bate la MGM Gran Arena pentru titlurile WBC, WBA și WBO. ”Voi ieși câștigător. E un boxer foarte bun, va fi o luptă foarte interesantă”, a spus Mayweather, mai tăcut decât de obicei.

Bute la MGM Arena

Lucian Bute, care probabil va sta aproape de colțul filipinezului în timpul disputei, având în vedere colaborarea pe care o are cu antrenorul acestuia, nu va fi singurul român prezent în sală. Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan și-au cedat biletele unor rude.

Citeşte şi

Bilantul Romaniei la Jocurile Olimpice Europene

Bilantul Romaniei la Jocurile Olimpice Europene

Aventura sportivilor romani la Jocurile Olimpice Europene de la Baku s-a incheiat, rezultatele fiind, trebuie …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>