Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Naţionala / Maxim şi Moţi cer iertare suporterilor echipei naţionale

Maxim şi Moţi cer iertare suporterilor echipei naţionale

Maxim şi Moţi cer iertare suporterilor echipei naţionale
Maxim şi Moţi cer iertare suporterilor echipei naţionale


Jucătorii Alexandru Maxim şi Cosmin Moţi, care au avut conflicte verbale cu fani ai echipei naţionale, la meciul România – Armenia, scor 1-0, disputat vineri, pe Arena Naţională, le-au cerut iertare suporterilor.

“Reacţia pe care am avut-o după înscrierea golului a fost adresată unei singure persoane din tribună, unui spectator care, încă de când eram la încălzire şi până la finalul partidei, s-a comportat ca un huligan şi mi-a adresat permanent injurii legate de familia mea. Însă chiar şi aşa, nu ar fi trebuit să folosesc un asemenea limbaj şi, dacă prin reacţia mea suporterii echipei naţionale s-au simţit jigniţi, le cer scuze! Nu am avut niciodată intenţia să îi jignesc. Dimpotrivă, aş dori să le mulţumesc pentru susţinere!”, a spus Alexandru Maxim.

El a înjurat câtre tribună după ce a marcat golul victoriei.

“Îmi pare rău că după încheierea jocului am răspuns cu aceeaşi monedă unor cuvinte jignitoare venite din partea unui spectator care şi-a amintit de trecutul meu de dinamovist. Regret că am reacţionat la nervi şi aş vrea ca suporterii echipei naţionale să ştie că, în ciuda acestui moment în care mi-am pierdut luciditatea, îi respect şi îi apreciez. Noi, fotbaliştii, jucăm pentru fani, aşa că ne-am dori întotdeauna să îi facem fericiţi”, a spus, la rândul său, Cosmin Moţi, care a avut o altercaţie cu un fan.

Reprezentativa României a învins, vineri, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0, selecţionata Armeniei, într-un meci contând pentru etapa a şaptea a grupei E de calificare la Cupa Mondială din 2018.

Golul a fost marcat de Alexandru Maxim, în minutul 90+1.

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>