Acasa / stiri sport online / Revista presei / Mascota in stare de ebrietate

Mascota in stare de ebrietate

Mascota in stare de ebrietate
Mascota in stare de ebrietate

Cu 4 etape inaintea terminarii campionatului, Austria Viena se afla pe pozitia a saptea, dupa ce ieri a obtinut doar o remiza alba cu Sturm Graz.

Aceasta contraperformanta nemultmeste toti fanii echipei, care au avut insa motive sa uite pentru o clipa de tristete saptamana trecuta, avand ocazia sa vada o mascota in stare de ebrietate intrand in teren. Mascota, numita “Super Leo”, a fost suspendata pentru restul sezonului dupa acest gest, relateaza torontosun.com.

Presa austriaca a aflat ca barbatul in varsta de 42 ani a avut un motiv intemeiat pentru a veni beat la munca, acesta celebrand mai devreme ziua sa de nastere si ca nu a mai putut amana bucuria pana dupa meci. Austria Viena a castigat, in cele din urma, acel meci, cu scorul de 2-1.

Putem spune, asadar, ca incidentul a relevat starea celor de la Austria Viena in acest sezon. Sa amintim ca aceasta echipa, antrenata pana nu demult de Joachim Low, actualul selectioner al Germaniei, este castigatoare a titlului in Austria in 24 randuri, ultima oara in sezonul 2012-2013. Editia trecuta insa a avut o cadere, terminand pe 4, neparticipand in cupele europene, lucru care nu se va intampla nici in acest sezon.

 

Citeşte şi

Real Madrid este din nou cea mai scumpa echipa

Real Madrid este din nou cea mai scumpa echipa

Forbs a dat astazi publicitatii lista celor mai prolifice echipe din Europa din punct de …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>