Acasa / stiri sport online / Tenis / Feminin / Maria Sharapova s-a retras de la US Open

Maria Sharapova s-a retras de la US Open

Maria Sharapova s-a retras de la US Open
Maria Sharapova s-a retras de la US Open

In aceasta seara va incepe ultimul Grand Slam al anului, cel de la US Open. Simona Halep este increzatoare ca se va califica in finala, mai ales dupa vestea pe care a primit-o ieri.

Aceasta spune ca Maria Sharapova s-a retras de la US Open, Grand Slamul american fiind cel de-al treilea turneu consecutiv in care rusoaica face asa ceva. Astfel, Simona, eliminata in turul III la US Open anul trecut, se poate distanta la mai mult de 1000 de puncte de rusoaica in  clasamentul WTA. In acest moment distanta dintre cele doua este de aproape 700 puncte.

Amintim ca Maria Sharapova s-a retras si de la turneele Masters din Toronto si Cincinatti. Declaratia oficiala a Mariei Sharapova in legatura cu abandonul turneului de Grand Slam este ca s-ar fi accidentat la picior, conform aljazeera. Aceasta a precizat ca a facut tot posibilul pentru a fi apta pentru US Open, insa ca turneul a venit prea repede, dar si ca va fi apta in vederea turneelor asiatice din septembrie si octombrie. Cel putin asta spera ea. Este pentru a doua oara in ultimii 3 ani cand campioana din 2006 de aici se retrage de la ultimul turneu de Grand Slam al sezonului.

 

Citeşte şi

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon Jucătoarea americană de tenis Venus Williams, nr. …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>