Manchester UTD vs Tottenham – Ponturi Pariuri Premier League – 04.12.2019

39

Ponturi Pariuri Manchester Utd vs Tottenham

Miercuri, 4 decembrie, avem o noua zi de fotbal din Anglia, de la ora 21:30, se va juca meciul dintre Manchester UTD si Tottenham,  ce conteaza pentru runda a 15-a din Premier League, urmand sa se desfasoare pe stadionul “Old Trafford”.


Pronostic analizat – Manchester UTD vs Tottenham

Un meci de traditie in fotbalul englez, sunt convins ca va fi extrem de spectaculos, cum de altfel au fost toate disputele dintre cele 2 echipe. Golurile isi vor face simtita prezenta inca din primele minute de joc iar, datorita foamei de succes pe care o are Jose Mourinho, voi miza pe o victorie a lui Tottenham.


Manchester UTD

  • Ocupa pozitia a 10-a in clasament, cu 18 puncte acumulate pana acum, avand 4 victorii, 6 egaluri si 4 infrangeri.
  • In ultimile 10 meciuri disputate pe teren propriu in toate competitiile, au 5 vicotrii si 4 egaluri si 1 infrangere, fiind o echipa extrem de buna pe arena proprie.
  • In aceste 10 meciuri au inscris in 10 dintre ele, avand un total de 18 goluri marcate si 9  goluri primite
  • In ultima partida oficiala, au reusit un egal cu Aston Villa , scor 2-2 iar precedent, un egal cu multe goluri, pe terenul celor de la Sheffield, scor 3-3.


Tottenham

  • Ocupa pozitia a 6-a in clasament, cu 20 puncte acumulate pana acum, avand 5 victorii, 5 egaluri si 4 infrangeri
  • In ultimile 10 meciuri disputate in deplasare in toate competitiile, au 2 victorii, 5 egal si 3 infrangeri, echipa are o problema atunci cand joaca pe teren advers.
  • In aceste 10 meciuri au reusit sa marcheze in 7 dintre acestea , avand un total de 16 goluri marcate si 16 goluri primite
  • De la instalarea lui Jose Mourinho pe banca tehnica, echipa este intr-o revenire de forma, avand 3 victorii consecutive in meciurile oficiale.

Cote interesante de a paria – Manchester UTD vs Tottenham

Top Case de pariuri Premier League

Agentie
Evaluare
Bonus
Descriere
Buton