Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / ligi / Bogdan Lobonț, bombardat de fanii Romei! Un fotbalist a sărit la bătaie!

Bogdan Lobonț, bombardat de fanii Romei! Un fotbalist a sărit la bătaie!

Cantonamentul de la Riscone di Brunico a fost luat cu asalt de către fanii echipei de fotbal AS Roma, care continuă scandalul început la baza de la Trigoria.

Au fost contestați jucătorii Osvaldo, Balzaretti și Pjanici. N-au scăpat de critici nici ceilalți fotbaliști din lot, printre care și românul Bogdan Lobonț. „Nedemni!”, au scris suporterii pe o buzată de pânză, aluzie la înfrângerea din finala Cupei Italiei, din stagiunea trecută, în fața marii rivale Lazio.

Antrenorul Rudi Garcia a găsit scuza: „Sunt laziali cei care au strigat împotriva clubului”. Și-a dat seama că și-a dat foc la valiză, motiv pentru care mers să discute cu rebelii, în tentativa de a mai repara ceva. În schimb, Osvaldo a fost agresiv: „Vin după voi și prind unul câte unul!”.

Totti se retrage, vin doi portari: un polonez și De Sanctis

La prezentarea noilor tricouri, acum câteva zile, simbolul Francesco Totti a spus că acesta este ultimul echipament pe care-l va îmbrăca, anunțându-și, practic, retragerea de la AS Roma.

În schimb, la 35 de ani, hunedoreanul Bogdan Lobonț tocmai și-a prelungit contractul cu gruparea din „Cetatea Eternă” pentru următorii 3 ani. „Pisica” are șanse mici să apere la Roma, fiindcă echipa din capitală tocmai l-a adus de la Napoli pe Morgan De Sanctis (36 de ani).

Mai mult decât atât, AS Roma l-a achiziționat și pe portarul polonez Lukasz Skorupski (22 de ani), de la Gornik Zabrze.

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>