Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / fotbal liga campionilor / Liga Campionilor: Steaua nu a reusit sa o invinga pe Partizan

Liga Campionilor: Steaua nu a reusit sa o invinga pe Partizan

Liga Campionilor: Steaua nu a reusit sa o invinga pe Partizan


Liga Campionilor: Steaua nu a reuşit să o învingă pe Partizan


Steaua Bucureşti nu a reuşit decât un rezultat de egalitate, scor 1-1 (0-0), cu Partizan Belgrad, în prima manşă din turul al-III-lea preliminar al Ligii Campionilor. Sârbii au deschis scorul în minutul 62 prin Miroslav Vulicevici, românii egalând cu nouă minute înainte de final prin Fernando Varela. Partida s-a jucat fără spectatori, pe Arena Naţională din Capitală.

Mirel Rădoi:Era mai greu dacă se termina 1-0. Este evident în acest moment că Partizan pleacă favorită, deoarece un rezultat de 0-0 i-ar califica, dar la fel de adevărat este că un rezultat de 2-2 ne-ar califica pe noi. Eu cred totuşi că putem câştiga. Suntem încrezători după partida din această seară şi cred că ne vom califica. Nu vreau să mă gândesc încă la meciul din retur, pentru că avem unul foarte greu la Botoşani“.

Zoran Milinkovici:Nu am nicio îndoială că Partizan a fost echipa care şi-a dorit mai mult să câştige şi care merita acest lucru. 90 de minute noi am încercat să ne creăm ocazii şi cred că norocul ne-a lipsit în această seară pentru a câştiga. Trebuie să recunosc, însă, că şi Steaua este o echipă de mare calitate. Partizan joacă fiecare meci ca să câştige. Rămân încă 90 de minute la Belgrad“.

Steaua: Cojocaru – Alcenat, Papp, Varela, Toşca – Muniru, Breeveld (75 Tahar) – Ad. Popa (65 Tudorie), Hamroun (90+2 Mihalcea), Chipciu – Tade. Antrenor: Mirel Rădoi.

Partizan: Z. Zivkovici – Vulicevici, Balazici, Fabricio, N. Petrovici – Babovici (83 Ilici), Jevtovici, Brasanac – A. Zivkovici, Bojinov (19 Saponjici), Oumaru (70 Ninkovici). Antrenor: Zoran Milinkovici.

Arbitru: Kevin Blom (Olanda)

Meciul retur se va disputa la Belgrad, la 5 august, de la ora 21:30.

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

 • gika

  Stirea asta se bate cap in cap. pai cei care au pariat sub primesc sau nu amenzi?!

 • cristian75

  Intrebarea se pune felul urmator:

  1.Cum stiu ei cat ai pariat?

  2. De unde au luat ei datele personale( nu cred ca cei de la BET 365 au furnizat date despre tine si cat ai pariat,altfel se incalca confidentialitatea datelor).

  3 De ce nu au blocat accesul catre cei de la Bet 365 sau de ce nu au declarat-o fara licenta pana la data de 15-16.10. 2015 (atunci au declarat oficial ca nu au acordat licenta)

  P. S Astept cu nerabdare ameda lor. Astfel pot sa-i dau in judecata si sa castig m-ai mult decat am pierdut pe BET 365.

  In alta ordine de idei ,personal,cred ca toata aceasta ”manevra ieftina” cu primiti amenda este doar o” sperietoare de ciori”.

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>