Liga Campionilor: Declaratii dupa finala de la Berlin

0
10
Liga Campionilor: Declaraţii după finala de la Berlin

Liga Campionilor: Declaraţii după finala de la Berlin


Liga Campionilor: Declaraţii după finala de la Berlin


B a r ç a

Luis Enrique: “Suntem foarte fericiţi. Am un grup unic de jucători. Sunt învingători, solidari şi le place ceea ce fac. Este meciul cu numărul 60 al sezonului, cu 50 de victorii. A fost un an dificil şi sunt recunosctăro oamenilor care au crezut în mine. Nu m-am gândit că vom câştiga atâtea trofee dar mereu am vrut să-mi fac treaba cât pot mai bine. Jucătorii mei au arătat că nu s-au săturat de victorii”.

Luis Suarez: “Este incredibil, este ceva unic. Ca să câştigi astfel de trofee, trebuie să suferi. După ce au egalat a fost greu, dar avem jucători care au făcut diferenţa. Am luptat meci de meci şi ne-am atins obiectivele. Cel mai bun lucru la această echipă este faptul că am fost uniţi de la începutul sezonului”.

J u v e

Massimiliano Allegri: “Am avut un sezon extraordinar şi am jucat o mare finală. Am întâlnit o mare echipă, cu trei jucători extraordinari. Nu am ce să le reproşez băieţilor. Cred că acest sezon poate fi un punct de plecare pentru a fi şi mai puternici”.

Paul Pogba: “Am crezut că putem câştiga când am făcut 1-1. Dar apoi ei au marcat şi ne-a fost foarte greu. Am încercat să revenim, dar la final ei au marcat din nou”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

*