Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Liga a II-a / Liga a II-a / Ionel Ganea, la munca de jos!

Liga a II-a / Ionel Ganea, la munca de jos!

Dunărea Călărași a pierdut, vinerea trecută, 1-3 la Metaloglobus București, dar a rămas lider al seriei a II-a din liga a treia, după 21 de runde, cu 47 de puncte, unul mai mult decât Juventus București. Călărășenii îl vor antrenor pe Ionel Ganea.

Conducerea grupării de la Dunăre a decis să taie în carne vie. Cu cinci etape înainte de final, îi va sacrifica pe Ion Răuţă şi Mirel Condei și e decisă să-l instaleze pe banca tehnică pe fostul internațional Ionel Ganea (41 de ani).

”Găniță”, 45 de selecții și 19 goluri la națională, a mai lucrat la Dinamo II (2010), Sănătatea Cluj (2011), ambele din liga a treia, Rapid Ghidighici (2012), prima divizie din Republica Moldova, Universitatea Cluj (2013) și Rapid (2014), ambele din Liga I.

Contactat telefonic de editia.ro, Ionel Ganeaa comentat: “Am vorbit cu cei de la Călăraşi, dar nu e nimic sigur. Astăzi, sper să ajung la clubul Dunărea, să port o ultimă discuţie cu cei de acolo. Îmi doresc să duc echipa în Liga a 2-a, însă sunt anumite condiţii. Deocamdată au un antrenor bun şi, chiar dacă au pierdut etapa trecută, au şanse la promovare”.

Dunărea Călăraşi este foarte aproape de o promovare în Liga a 2-a după 20 de ani de aşteptare. Pe la Călăraşi au mai trecut, de-a lungul timpului, tehnicieni cu renume ca Ion Moldovan, Dudu Georgescu sau Constantin Prepeliţă.

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>