Acasa / stiri sport online / Tenis / Masculin / Kyrgios a fost suspendat, dar va participa la US Open

Kyrgios a fost suspendat, dar va participa la US Open

Kyrgios a fost suspendat, dar va participa la US Open
Kyrgios a fost suspendat, dar va participa la US Open

Ieri australianul Nick Kyrgios a primit pedeapsa in urma comentariului mai putin elegant facut in partida cu elvetianul Wawrinka, la turneul Rogers Cup, din Toronto, disputat in urma cu doua saptamani.

Mai exact, in timpul jocului Kyrgios a facut un comentariu destul de neplacut la adresa prietenei lui Wawrinka, comentariu care, la prima vedere, nu are nicio logica. Microfoanele au captat faptul ca Nick Kyrgios i-ar fi spus elvetianului ca al sau conational, Kokkinakis, s-ar fi culcat cu prietena sa. Gestul sau a facut ca australianul sa fie suspendat de catre ATP timp de 28 de zile, dar si amendat cu 25 000 dolari, conform nesn.com. Kyrgios a fost suspendat, dar va participa la US Open, fiindca turneele de Grand Slam nu fac parte din circuitul ATP. In plus, australianul trebuie sa respecte anumite reguli impuse de ATP timp de 6 luni, pana pe 24 februarie 2016.

Kyrgios a regretat ulterior cuvintele spuse, insa asta nu l-a scapat de suspendare si de amenda. ATP deja il amendase pe australian cu 10 000$ dupa acel incident, dar si cu alti 2 500$ pentru comentarii nesportive la adresa unui copil de mingi. Se pare ca divortul din luna aprilie nu i-a priit deloc actualului numar 5 mondial.

 

Citeşte şi

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon Jucătoarea americană de tenis Venus Williams, nr. …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>