Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / Claudiu Keșeru rămâne la Steaua? Nu, a semnat cu Al-Gharafa!

Claudiu Keșeru rămâne la Steaua? Nu, a semnat cu Al-Gharafa!

ACTUALIZARE. În cele din urmă, după câteva negocieri extrem de dure, părțile, Claudiu Keșeru și Al Gharafa, au ajuns la o înțelegere, astfel că jucătorul a semnat cu gruparea din Qatar!

Concurența în atacul Stelei scade acum, după ce campioana a decis să-l înregimenteze pe fostul dinamovist George Țucudean, venit sub formă de împrumut de la Charlton.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Claudiu Keșeru (28 de ani), autor a 30 de goluri în 2014 (dintre care două pentru echipa națională), a decis în dimineața zilei de astăzi să nu semneze contractul cu gruparea Al-Gharafa, din prima ligă a Qatarului.

Keșeru a ajuns luni seară în Qatar și a negociat condițiile transferului la Al-Gharafa. Arabii se înțeleseseră cu cei de la Steaua asupra mutării, iar atacantul urma să semneze un contract pe o perioadă de doi ani și jumătate. În această dimineață, însă, totul a picat!

Claudiu Keșeru nu s-a pus de acord cu arabii în privința salariului său și a decis să revină la Steaua. Jucătorul este de așteptat să se întoarcă în țară și să se prezinte la antrenamentele conduse de Costel Gâlcă, a anunțat site-ul digisport.ro.

 

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>