Acasa / stiri sport online / Sporturi / Box / Jojo Dan nu merită niciun ban! A fost bătut măr de către Kell Brook

Jojo Dan nu merită niciun ban! A fost bătut măr de către Kell Brook

Pugilistul Ionuţ Dan Ion, alias JoJo Dan, a fost învins de Kell Brook, sâmbătă noapte, la Motorpoint Arena din Sheffield, într-un meci în care pugilistul britanic şi-a pus în joc centura IBF la categoria semimijlocie.

Visul lui JoJo Dan de a deveni campion mondial la box s-a spulberat sâmbătă noapte, la Sheffield. Pugilistul român stabilit la Montreal, ajuns challenger la titlul IBF la semimijlocie după ani întregi de sacrificii şi frustrări, a fost învins de englezul Kell Brook prin KO Tehnic, după numai patru reprize. Cei care au decis oprirea luptei, devenită mult prea inegală, au fost oamenii din colţul românului.

Până în acel moment, JoJo fusese de patru ori făcut KD: de câte două ori în reprizele a doua şi a patra. Mult mai rapid şi mai puternic, englezul a folosit eficient upercutul de dreapta, o armă pentru care JoJo nu a avut antidot. Kell Brook şi-a păstrat centura de campion mondial IBF la semimijlocie, în timp ce JoJo Dan va fi nevoit să împingă din nou bolovanul speranţei pe panta ce duce în vârful boxului mondial. Asta, dacă va mai avea puterea să îl urce până sus.

Înaintea meciului de sâmbătă noapte, ultimul din cadrul galei de la Sheffield, JoJo Dan (33 de ani) a intrat în ring pe fondul sonor al unei piese BUG Mafia, iar Kell Brook (28 de ani) în acordurile unei melodii a lui Kanye West.

Ionuţ Ion are acum un bilanţ de 34 de victorii şi trei înfrângeri. Pentru Kell Brook aceasta a fost a 34-a victorie.

Originar din Sheffield, Brook a câştigat titlul IBF în luna august 2014, după ce l-a învins la puncte pe americanul Shawn Porter.

JoJo Dan l-a învins, la 20 decembrie 2014, la puncte pe canadianul Kevin Bizier, într-un meci disputat pe parcursul a 12 runde, la Quebec, devenind atunci primul challenger la categoria semimijlocie IBF.

Mediafax

Citeşte şi

Lucian Bute revine in ring

Lucian Bute revine in ring

Cel mai recent meci al romanului Bute a avut loc in luna ianuarie a anului …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>