Acasa / stiri sport online / Sporturi / Box / Jo Jo Dan va boxa sambata seara cu englezul Kell Brook pentru titlul mondial IBF

Jo Jo Dan va boxa sambata seara cu englezul Kell Brook pentru titlul mondial IBF

Jo Jo Dan

Pugilistul Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, a promis, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că va face tot ce este posibil pentru a-l învinge, sâmbătă, pe englezul Kell Brook şi a câştiga titlul mondial IBF la categoria semimijlocie.

Adversarul meu are ceva ce-mi doresc, Centura de Campion Mondial. Sâmbătă seară voi face tot ce e posibil să o iau eu!‪”, a notat Jo Jo Dan, ataşând şi o fotografie în care apare alături de Kell Brook.

Ion Ionuţ (34 de victorii, 2 înfrângerii, 18 KO) va boxa, sâmbătă, la Motorpoint Arena din Sheffield, cu Kell Brook (33-0, 22 KO), într-o partidă în care boxerul britanic îşi va pune în joc centura IBF la categoria semimijlocie.

Originar din Sheffield, Brook, 28 de ani, a câştigat titlul IBF în luna august 2014, după ce l-a învins la puncte pe americanul Shawn Porter. Jo Jo Dan l-a învins, la 20 decembrie 2014, la puncte pe canadianul Kevin Bizier, într-un meci disputat pe parcursul a 12 runde, la Quebec. Cu această victorie, Jo Jo Dan a devenit primul şalanger la categoria semimijlocie IBF.


Mediafax

Citeşte şi

Bilantul Romaniei la Jocurile Olimpice Europene

Bilantul Romaniei la Jocurile Olimpice Europene

Aventura sportivilor romani la Jocurile Olimpice Europene de la Baku s-a incheiat, rezultatele fiind, trebuie …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>