Acasa / stiri sport online / Sporturi / Rugby / Japonia a ținut România la respect

Japonia a ținut România la respect

România a pierdut astpzi meciul cu Japonia, partidă disputată pe arena de lângă Arcul de Triumf. Niponii, locul 9 în ierarhia mondială, s-au impus cu 18-13, după ce la pauză stejarii au condus cu 10-9. România este pe locul 17 în lume.

Pentru meciul împotriva Japoniei, antrenorul Stejarilor Lynn Howells a operat mai multe schimbări faţă de echipa care a înfruntat săptămâna trecută Statele Unite. Astfel, printre primii cincisprezece jucători din echipa de start apare Ionuţ Botezatu, purtând tricoul cu numărul 11, din linia întâi urmând să facă parte Andrei Ursache şi Andrei Rădoi.

Valentin Popîrlan va intra linia a doua, în plus faţă de formula anterioară apărând centrul Robert Dascălu. Florin Vlaicu va juca în această confruntare cu numărul 10, luându-i locul lui Dorin Manole, care-şi va asuma rolul de aripă, în locul lui Adrian Apostol.

Pe de altă parte, niponii care-i vor înfrunta sâmbătă pe Stejari sunt, cu două excepţii, cei care s-au luptat recent cu Maori All Blacks. Cele două schimbări au fost suferite de pachetul de înaintare, în echipa anunţată pentru meciul de pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf aparând pilierul Masataka Mikami (Toshiba Brave Lupus) şi Shoji Ito (Kobe Steel) în linia a doua.

 

Citeşte şi

Rugby - Cupa Mondială 2015: "Stejarii" au revenit în ţară

Rugby – Cupa Mondială 2015: “Stejarii” au revenit în ţară

Rugby – Cupa Mondială 2015: “Stejarii” au revenit în ţară Echipa naţională a României, care …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>