Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / fotbal liga campionilor / Bayern Munchen a făcut instrucție cu Arsenal la Londra. Porto, victorie scurtă cu Malaga

Bayern Munchen a făcut instrucție cu Arsenal la Londra. Porto, victorie scurtă cu Malaga

Arsenal – Bayern Munchen 1-3
Marcatori: L. Podolski (55) / T. Kroos (7), T. Muller (21), Mandzukici (77)

FC Porto – Malaga 1-0
Marcator: J. Moutinho (56)

UPDATE. Jocul de pase ale nemților de la Bayern Munchen a făcut legea la Londra. Posesia din prima repriză a fost concretizată de două ori. Londonezii au ieșit mai motivați de la cabine, dar s-au stins pe parcursul mitanului, încasând un alt gol.

În celălalt meci, Porto a învins-o la limită pe Malaga, iar calificarea se va decide în „returul” de peste trei săptămâni, din Spania.

Arsenal are probleme și în competițiile interne, iar sâmbătă a produs o mare surpriză, pierzând acasă, 0-1 cu Blackburn Rovers, și a părăsit astfel Cupa Angliei.

În schimb, Bayern Munchen merge strună și în Bundesliga, iar în curând va obține și matematic titlul, fiindcă, la nivel declarativ, toți din Germania i l-au acordat deja.

Arsenal – Bayern

1         x        2

3,35 3,25 2,20 – Public Bet

4.00 3,60 2,00 – Bet 365

  

În celălat meci al zilei, FC Porto și Malaga anunță un duel echilibrat. Aparent, prima şansă o au portughezii, dar formaţia spaniolă, debutantă în Liga Campionilor, este neînvinsă în această competiţie.

Porto – Malaga

1,90 3,30 4,25 – Public Bet

1,66 3,90 6,00 – Bet 365

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>