Acasa / stiri sport online / Sporturi / Box / Ironizat pentru stilul defensiv, Floyd Mayweather a răbufnit: ”Renunț la titluri!”

Ironizat pentru stilul defensiv, Floyd Mayweather a răbufnit: ”Renunț la titluri!”

La puțin timp după ce a câștigat disputa cu Manny Pacquaio, la puncte (116-112, 116-112, 118-110), dar la finalul căreia a fost ironizat, Floyd Mayweather a făcut un anunț mai puțin așteptat.

Americanul a declarat că renunță la titlurile de campion mondial la categoria semimijlocie, în versiunile WBA, WBC și WBO. Americanul a spus că va mai boxa un singur meci, în septembrie, fără a preciza și cine va fi adversarul său. Sigur este că nu va boxa cu Pacquaio, o revanșă fiind posibilă doar dacă filipinezul ar fi câștigat acum.

Criticat pentru stilul său de box, defensiv, Mayweather a declarat: ”Ultimul meu meci nu va fi pentru titlurile mele. Cu staff-ul meu, am luat decizia să le abandonez. Nu știu dacă o voi face luni sau în următoarele săptămâni, însă am luat decizia aceasta. Și alți boxeri trebuie să aibă șansa lor. Sunt tineri lei care doresc să se bată pentru a le avea. Nu sunt un avid. Sunt campion mondial la două categorii de greutate. E timpul să-i las și pe alții”.

Deținător al titlurilor mondiale WBA (din 2012) și WBC (din 2013), Mayweather l-a cucerit acum și pe cel WBO deținut de Pacquaio la semimijlocie. Americanul a mai câștigat titlul mondial la mijlocie, în versiunile IBF, WBA și WBC.

Citeşte şi

Bilantul Romaniei la Jocurile Olimpice Europene

Bilantul Romaniei la Jocurile Olimpice Europene

Aventura sportivilor romani la Jocurile Olimpice Europene de la Baku s-a incheiat, rezultatele fiind, trebuie …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>