Acasa / stiri sport online / Auto / Moto / Auto / Inceputul sfarsitului in Formula 1?

Inceputul sfarsitului in Formula 1?

Inceputul sfarsitului in Formula 1
Inceputul sfarsitului in Formula 1

Atat de multe penalizari pe grila de start ca in acest weekend, in Grand Prix-ul Austriei, nu am mai vazut de foarte mult timp in Formula 1.

Protagonisti sunt componentii teamului Red Bull, Kvyat si Ricciardo, care au schimbat motorul pentru a cincea oara in acest sezon, fiind penalizati cu 10 pozitii pe grila de start. Acelasi lucru l-a facut si Fernando Alonso, care a schimbat si doua sau trei componente ale sistemului de propulsie. Acesta a fost penalizat cu nu mai putin de 25 pozitii, la fel ca si coechipierul sau, Jenson Button, penalizat pentru ca a schimbat mai multe componente ale masinii. Mai mult decat atat, Ricciardo si Button vor trebui sa treaca pe la standuri, pentru un drive trough, in vreme ce Alonso va fi obligat sa efectuteze un stop and go la standuri de 10 secunde.

Directorul executiv al Formulei 1, Bernie Ecclestone, a declarat ca aceasta situatie, dar si monopolul teamului Mercedes, fac ca din ce in ce mai putini telespectatori sa vizioneze Formula 1, precizeaza dailymail. Acesta se gandeste chiar sa vanda aceasta “afacere” care, in trecut, i-a adus milioane de dolari, insa care acum nu mai e atat de profitabila.

De curand, proprietarul Red Bull, Dietrich Mateschitz, a anuntat ca vrea sa retraga echipa din campionat, insa Ecclestone nu crede ca se va ajunge la acest lucru.

 

Citeşte şi

A decedat un pilot de Formula 1

A decedat un pilot de Formula 1

Daca Michael Schumacher a stat ceva mai mult de noua luni in coma, dupa accidentul …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>