Acasa / stiri sport online / Special / Incepe Campionatul Mondial de snooker 2015

Incepe Campionatul Mondial de snooker 2015

Incepe Campionatul Mondial de snooker 2015
Incepe Campionatul Mondial de snooker 2015

Astazi incepe Campionatul Mondial de snooker 2015 din teatrul Crucible, aflat la editia cu numarul 78. Mark Selby este actualul campion, dupa o revenire senzationala in finala de anul trecut cu Ronnie O’Sullivan.

Din acest sezon, le-a fost permis legendelor snookerului care s-au retras din snookerul profesionist sa participe in calificarile Campionatului Mondial. Aici i-am avut pe Peter Ebdon, Ken Doherty, Steve Davis si Jimmy White, care nu au reusit sa se califice pe tabloul principal. In premiera la turneul ce inchide sezonul de snooker s-au calificat Craig Steadman, Anthony McGill, Stuart Carrington si Kurt Maflin. Misiune extrem de dificila pentru Muflin si Steadman, acestia avandu-i ca adversari pe Mark Selby, respectiv Ronnie O’Sullivan.

O legenda inca in activitate, scotianul John Higgins, de 4 ori campion mondial, ii pune gand rau lui O’Sullivan, dorind si simtind ca poate castiga inca o data mult ravnitul trofeu. Vom vedea daca declaratiile sale vor avea un temei. Deocamdata, in prima runda, John Higgins il va intalni pe Robert Milkins.

De precizat ca sponsorul Campionatului Mondial s-a gandit la o actiune caritabila. Astfel, pentru fiecare break de minim 100 puncte, va dona 200 lire unui spital din apropiere, iar daca se vor inregistra minim 70 breakuri de peste 100 puncte la aceasta editie, donatia va fi de 25 000 lire, conform yorkshirepost.co.uk.

 

Citeşte şi

Patronul Petrolul Ploieşti Nicolae Capră şi soţia sa, cercetaţi în dosarul în care e vizat Florian Walter

Patronul echipei de fotbal Petrolul Ploieşti, Nicolae Capră, şi soţia acestuia sunt cercetaţi în dosarul …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>