Acasa / stiri sport online / Sporturi / Atletism / Ilie Năstase si Gino Iorgulescu au sprijinit crosul “Copii pentru copii”

Ilie Năstase si Gino Iorgulescu au sprijinit crosul “Copii pentru copii”

Din seria programelor sociale sub egida “Împreună putem mai mult”, Societatea Academică a Știintelor Comportamentale din România (SASCR) a continuat seria de evenimente prin organizarea primei ediții a Crosului Societății Academice, manifestarea din acest an fiind gratuită și dedicată exclusiv copiilor.

Scopul crosului intitulat “Copii pentru copii”, desfasurat sâmbătă, 21 iunie, la Arena Naționala, a fost unul caritabil, având în vedere mediatizarea proiectelor Parohiei Lada din jud. Teleorman precum și strângerea de fonduri pentru construirea Centrului Social “Mana cerească” din cadrul Parohiei.

Asociația “Mana cereascã” a fost înființată în anul 2012 și are ca obiective strângerea de fonduri pentru copii nevoiasi, persoane cu handicap, bătrâni neajutorați și pentru alte persoane aflate în dificultate.

Au fost trei categorii de vârstă – 4-6 ani; 7-10 ani; 11 – 15 ani (băieți și fete). Numele învingătorilor nici nu contează, toți cei prezenți putându-se considera niște adevărați învingători.

Evenimentul a fost onorat de prezenta a doi mari campioni: Ilie Năstase și Gino Iorgulescu, nevasta celui din urmă, Gabriela, numărându-se printre organizatori.

FOTO: CĂTĂLIN LUȚU

Citeşte şi

Doi antrenori cunoscuți din Liga I apar pe lista cu site-uri interzise luată la puricat de către ONJN

Publicația ”Gazeta Sporturilor” dezvăluie, în numărul de astăzi, că numele a doi antrenori de fotbal …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>