Acasa / Pariuri / Idei de pariuri pentru meciul FC Zurich – Steaua din Europa League

Idei de pariuri pentru meciul FC Zurich – Steaua din Europa League

Idei de pariuri pentru meciul FC Zurich – Steaua din Europa League’

Cu doar doua puncte in clasamentul grupei L din Europa League, unde ocupa pozitia deloc onoranta de “prima de la coada”, Steaua Bucuresti merge la Zurich in speranta de a da startul unor evolutii mai convingatoare in aceasta competitie.

In tur a fost 1-1, asa ca acum FC Zurich este favorita la casele de pariuri, cu o cota de 2,20 pentru victorie. Cei care pariaza pe un meci castigat de Steaua in deplasare au sansa de a primi de 3,5 ori suma plasata, insa si riscurile sunt pe masura, caci romanii nu au impresionat deloc in primele trei meciuri din Europa League.

Daca ne gandim insa la “nevoia” de puncte a Stelei si la faptul ca Zurich evolueaza in fata propriilor suporteri, putem lua in calcul faptul ca ambele echipe vor marca. Analizand ultimele 10 meciuri ale celor doua formatii in toate competitiile, se observa ca Steaua are un singur joc fara gol inscris, iar FC Zurich a marcat de fiecare data. Cota pentru “ambele marcheaza” este 1,98 la Unibet. La aceeasi agentie se poate paria si pe faptul ca se vor marca multe goluri pe durata meciului: cota 2,23 pentru peste 2,5 goluri si cota 4,25 pentru mai mult de 3,5 goluri.

Mergand mai departe cu aceasta varianta de joc ofensiv atat pentru Steaua, cat si pentru FC Zurich, o alta cota “excentrica” iese in evidenta pe unibet.ro: 18,00 pentru “ambele echipe vor inscrie in ambele reprize”.

“Trupa lui Laurentiu Reghecampf se mobilizeaza bine in jocurile cu mare miza, iar un rezultat bun este posibil in Elvetia”, crede si Ilie Dumitrescu, ambasador al casei de pariuri online Unibet, care propune un pariu riscant, pe scor exact, bazat totusi pe statistica: ultimele 3 meciuri ale Stelei cu echipe din Elvetia s-au termina toate cu acelasi rezultat, 1-1. Asadar, cota 6,75 pare generoasa si nu atat de riscanta, in conditiile in care istoria se repeta adesea in fotbal, iar rezultatul este unul cu incidenta destul de ridicata.

Privind in ansamblu situatia din grupa Stelei, Villareal si FC Zurich sunt favorite la casele de pariuri pentru clasarea pe primele doua locuri – cote 1,02 si respectiv 1,75. Steaua este cel mai departe de aceste pozitii – cota 4,00. In ceea ce priveste sansele de a termina pe locul 1, cota (15,00) arata cat de nerealist pare acum acest obiectiv…

Citeşte şi

CSM Politehnica Iași vs Astra Giurgiu - Echipe probabile şi pronosticuri

CSM Politehnica Iași vs Astra Giurgiu – Echipe probabile şi pronosticuri

CSM Politehnica Iași vs Astra Giurgiu – Echipe probabile şi pronosticuri 3 decembrie 2017, Iași, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>