Acasa / stiri sport online / Tenis / Feminin / Halep spune că Fissette i-a fost băgat pe gât

Halep spune că Fissette i-a fost băgat pe gât

Simona Halep (23 de ani, nr 3 WTA) a încetat colaborarea cu belgianul Wim Fissette, care a dus-o până pe locul 2 mondial. După ce s-a vehiculat numele lui Daniel Dobre, campioana noastră a ales să fie pregătită de Victor Ioniţă (foto, 31 de ani), fostul antrenor al Soranei Cîrstea. Suedezul Thomas Hogstedt va fi consilierul tehnic al Simonei pentru o lună de zile în Australia, informează dolcesport.ro.

Ar putea încheia colaborarea după o lună!

”Este o perioadă de încercare, o lună de zile în Australia, pentru că nu am de unde să știu cum o să ne meargă ca să pot să spun că stau tot anul cu dânsul. Voi vedea acolo. Sper să fie bine și să învăț foarte multe de laThomas Hogstedt” – a spus Simona Halep pentru Dolce Sport.

De asemenea, numărul 3 WTA a vorbit despre motivele încheierii colaborării dintre ea și antrenorul Wim Fissette, menţionând că nu ea l-a concediat pe antrenorul belgian:

Doamna Ruzici s-a ocupat de colaborarea mea cu dânsul. Dânsa mi l-a recomandat, eu habar n-aveam cine este, nu vorbisem niciodată cu el.

Mi-a spus să încerc și i-am răspuns că până la Roland Garros voi încerca printr-un contract. S-a încheiat contractul și am dorit să continuăm apoi până după turneul din Singapore.

Nu eu l-am angajat, nu eu l-am concediat. Eu i-am dat un mesaj, în care i-am spus că a fost un an bun, cu rezultate bune, iar el este un om OK. Un om bun!”, a spus Halep pentru Dolce Sport.

Citeşte şi

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Venus Williams s-a calificat în semifinale la Wimbledon Jucătoarea americană de tenis Venus Williams, nr. …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>