Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Liga Europa / Hajduk Split vs CSMS Iaşi – Echipe probabile şi pronosticuri

Hajduk Split vs CSMS Iaşi – Echipe probabile şi pronosticuri

Hajduk Split vs CSMS Iaşi – Echipe probabile şi pronosticuri
Hajduk Split vs CSMS Iaşi - Echipe probabile şi pronosticuri


Arbitrul francez Frank Schneider va conduce la centru partida dintre echipa croată Hajduk Split şi formaţia CSMS Iaşi (21 iulie 2016, ora 21:30, stadion “Poljud”), din manşa secundă a turului doi preliminar al Europa League. Frank Schneider va fi ajutat de asistenţii Philippe Jeanne şi Djemel Zitouni. Arbitru de rezervă va fi Olivier Thual.

Hajduk Split

Marijan Pušnik: “Spuneam înainte de meci că vor fi goluri şi am avut dreptate. Felicit Iaşiul pentru jocul prestat. Noi am început catastrofal, am luat două goluri, iar jucătorii mei s-au întrecut în pase greşite în prima repriză. Nu sunt matematician şi nici vrăjitor să dau pronosticuri pentru retur, dar trebuie să facem un joc mult mai bun şi să ne calificăm”.

Nikola Vlašić: “Nu este uşor să revii de la 0-2, dar am stat bine psihic şi am reuşit să obţinem un rezultat bun. Noi jucăm mult mai bine acasă şi se poate spune că suntem favoriţi la calificare, dar în fotbal nu se ştie niciodată”.

Echipa probabilă

Stipica
Juranović, Nižić, Ćosić, Milić
Bašić, Jefferson
F. Tudor, Vlašić, Kožulj
Mastelić

Antrenor: Marijan Pušnik

Rezerve: Grbić, Pejić, Ismajli, Sušić, Kalik, A. Said, Ohandza

Urmăreşte meciul online: Hajduk Split vs CSMS Iaşi

CSMS Iaşi

Nicolo Napoli: “Ne aşteaptă un meci foarte greu, întâlnim o echipă bună, însă vom încerca să facem un meci foarte bun şi să câştigăm. Ei joacă acasă foarte bine, va reintra Sušić, însă am încredere în jucătorii mei. Avem jucători cu experienţă, nu au cum să se sperie de atmosfera din tribună. I-am urmărit şi în meciul de campionat pe care l-au jucat duminică, modul lor de joc ne convine. La noi nu vor apărea modificări, echipa a juca bine în tur”.

Ionuţ Voicu: “Noi credem în calificare! Avem o inimă mare, suntem un vestiar unit şi această unitate a grupului poate face diferenţa în favoarea noastră. Am făcut un meci foarte bun la Iaşi, am arătat în meciul tur că putem face faţă în Europa League şi ne vom bate în retur pentru calificare. Presiunea este pe ei, nu pe noi. Vor juca cu nişte suporteri fanatici în tribune şi dacă nu le va ieşi jocul va fi presiune pe echipa gazdă. Noi vom încerca să ne facem jocul nostru, să fim concentraţi şi vom face totul pentru a merge mai departe” La 2-0 am avut o ocazie imensă, dacă făceam 3-0 cred că meciul era jucat. Dar poate că e mai bun acest 2-2, ne ţine mai concentraţi pentru acest meci şi ne face să mergem să ne luptăm pentru calificare. Să ne aducem aminte că şi Dinamo a bătut în urmă cu câţiva ani în manşa tur şi a ratat calificarea”.

Până acum 4 echipe româneşti au mai jucat în cupele europene cu croaţii, Universitatea Craiova, Steaua Bucureşti, Dinamo Bucureşti şi Unirea Urziceni. Doar “roş-albaştrii” au reuşit să câştige la Split, în rest înfrângeri pe linie.

Echipa probabilă

Grahovac
Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Ţigănaşu
Ciucur, Mitić, V. Gheorghe, Bőle
Ad. Cristea, Piccioni

Antrenor: Nicolo Napoli

Rezerve: Caparco, Sarić, Bădic, Ciucă, D. Roman, M. Martin

Vezi aici cele mai bune ponturi pentru biletul zilei la Hajduk Split vs CSMS Iaşi

Ponturi fotbal

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>