Acasa / stiri sport online / Exclusiv / EXCLUSIV / Gică Popescu tremură în pușcărie! Știe că Iohannis nu-l grațiază! Reacția ”Baciului”

EXCLUSIV / Gică Popescu tremură în pușcărie! Știe că Iohannis nu-l grațiază! Reacția ”Baciului”

Klaus Iohannis a câștigat lupta la urne cu Victor Ponta și este noul președinte al României. Cine câștiga duelul pentru Cotroceni nu îi era indiferent fostului mare fotbalist Gică Popescu, încarcerat pe 4 martie, ca urmare a neregulilor găsite în ”Dosarul Transferurilor”, la transferurile lui Florin Bratu și Lucian Sânmărtean.

”Baciul” a intrat după gratii pentru o perioadă de trei ani, o lună și 10 zile, iar Victor Ponta – cel care nu i-a mai răspuns la telefon olteanului, cu două săptămâni înainte de sentința dată de Curtea de Apel București – i-a promis că-l va grația, dacă va ieși președinte.

În schimb, celălalt candidat din turul doi, Klaus Iohannis, a declarat, într-o dezbatere televizată din campania electorală, că nu va elibera persoane intrate la ”răcoare” pentru fapte de corupție, capitol la care se înscrie și fostul căpitan al Barcelonei. 

Crede că iese în septembrie 2015

Când foștii săi colegi de la echipa națională au venit la Penitenciarul Rahova, pe 9 octombrie, ca să-l sărbătorească pentru împlinirea vârstei de 49 de ani, olteanul li s-a destăinuit acestora:

”Dacă nu iese Ponta președinte, ca să mă scoată din pușcărie, nu-mi fac griji. Conform calculelor mele, în septembrie 2015 voi fi liber”. Cum și-a făcut Gică Popescu acest calcul?

”O să scriu cărți (n.r. – una a fost trimisă deja spre publicare, iar o alta este pe drum), o să renunț la zilele libere la care am dreptul, o să ies la diverse munci, dar, cu toate astea, nu-mi pot reduce pedeapsa cu mai mult de jumătate”, le-a mai zis Popescu lui Hagi, Balint, Chivu, Ilie Dumitrescu și celorlaltor oaspeți pe care i-a avut la Rahova.

Gică Hagi a anunțat că nu va merge la meciurile naționalei, cât timp cumnatul său este la pușcărie. Boitocul a fost adoptat, dar din alte motive (neînțelegeri cu președintele FRF Răzvan Burleanu), de Didi Prodan și de Florin Răducioiu.

”Dulăul” este mulțumit

Originar din Sibiu, orașul în care Klaus Iohannis a făcut minuni, antrenorul Viorel Hizo, retras din activitate, a comentat astfel, înainte de primul tur de scrutin: ”Eu am dus-o bine și cu Ceaușescu, și cu Iliescu, și cu Băsescu. De ce n-aș duce-o bine și cu Iohannis?”.

Faptul că șefia țării va intra pe mâna lui Klaus Iohannis ar putea afecta situația de la FRF. Răzvan Burleanu era mână-n mână cu Victor Ponta, cel care este nașul ”combinatorului” Gabi Oprea.

Anghel Iordănescu este ținut la FRF împotriva Generației de Aur tot de către personajul sinistru și malefic numit Gabriel Oprea.

Citeşte şi

Liga 1 va incepe in forta/ PROGRAMUL Ligii I, ediţia 2015/2016

Noul sezon competitional debuteaza pe 11 iulie, iar in prima luna avem trei etape. Luna …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>