Acasa / stiri sport online / Baschet / Ghita Muresan: A fost impresionant sa-l vad pe Messi

Ghita Muresan: A fost impresionant sa-l vad pe Messi

muresan_gheorghe

Fostul baschetbalist din NBA, Ghiţă Mureşan, a declarat că a fost impresionant să-l vadă la un meci din NBA pe Lionel Messi, cu care a discutat despre baschet, dar şi despre fotbal, starul argentinian invitându-l la partida cu El Salvador.

A fost destul de impresionant să-l văd pe Messi la meciul lui Wizzards, am făcut poze, am discutat despre meciul lor de aici, Argentina-El Salvador, dar şi ce bine îi merge la Barcelona, ce important este să fii în formă fizică bună tot timpul. Am vorbit şi despre căderea lui Wizzards, câte meciuri se joacă în NBA, 82 în sezonul regulat, plus presezon şi play-off, faţă de fotbal, apoi amabilităţi“, a declarat Ghiţă Mureşan.

Fostul jucător din NBA a mai spus că i-a urat baftă lui Messi la meciul de sâmbătă dintre Argentina şi El Salvador.

I-am urat baftă la meci, m-a invitat sâmbătă la meciul lor, dar nu ştiu dacă voi ajunge la meci, pentru că fiul meu George are antrenamente speciale de baschet. Lionel Messi m-a invitat şi la un alt meci pe care îl vor juca la New York, dar nici acolo nu cred că voi ajunge. I-am mulţumit, m-am bucurat de întâlnirea cu el şi sper să-l mai văd la Wizzards pe viitor“, a mai spus Ghiţă Mureşan, care este ambasador al clubului din NBA după ce şi-a încheiat cariera de jucător.

Fotbalistul argentinian Lionel Messi s-a întâlnit cu fostul baschetbalist Ghiţă Mureşan, miercuri, la Washington. Mureşan, singurul român care a jucat în NBA şi care are o înălţime de 2,31 metri, apare într-o fotografie în care dă mâna cu Lionel Messi, jucător de 1.69 metri.

Messi se află alături de naţionala Argentinei la Washington, în vederea meciului de sâmbătă cu El Salvador.

Jucătorii argentinieni au asistat la meciul de baschet dintre Washington Wizards, echipă la care a evoluat în trecut Mureşan, şi Indiana Pacers, scor 101-103, unde a fost prezent şi fostul sportiv român.


Mediafax

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>