Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / Fotbal penal! După patron, și liderul galeriei de la Steaua ar putea merge la închisoare

Fotbal penal! După patron, și liderul galeriei de la Steaua ar putea merge la închisoare

Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei steliste, a fost condamnat, ieri, de Curtea de Apel Bucureşti, la 7 ani şi 6 luni de închisoare în dosarul în care au mai fost judecate şi alte 41 de persoane.

Acesta a fost acuzat pentru iniţiere sau constituire a unui grup infracţional, violenţă şi şantaj. Decizia luată ieri de CAB nu este definitivă, ea poate fi contestată la instanţa supremă.

CAB a admis apelul procurorilor DIICOT, a desfiinţat în parte sentinţa apelată şi, rejudecând, a majorat pedepsele mai multor inculpaţi din Dosarul Sportivilor, dar a şi admis apelurile formulate de unii dintre ei.

Astfel, Gheorghe Mustaţă, condamnat, în mai 2011, de Tribunalul Bucureşti, la trei ani de închisoare, a primit ieri o pedeapsă de 7 ani şi 6 luni, pentru complicitate la tentativa la omor calificat din 6 ianuarie 2004 asupra lui Zamfir Giuseppe Stelian, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, complicitate la şantaj şi infracţiunii de constituirea unui grup infracţional organizat.

Iniţial Tribunalul Bucureşt îl achitase pe Gheorghe Mustaţă pentru săvârşirea infracţiunii de constituirea unui grup infracţional organizat şi pentru complicitate la tentativa la omor calificat.

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>