Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Fotbalul mic / Fosti jucatori au fost inchisi dupa implicarea in meciuri aranjate

Fosti jucatori au fost inchisi dupa implicarea in meciuri aranjate

Fosti jucatori au fost inchisi dupa implicarea in meciuri aranjate
Fosti jucatori au fost inchisi dupa implicarea in meciuri aranjate

In Norvegia, trei fosti jucatori au fost inchisi dupa implicarea in meciuri aranjate, cei trei fiind nevoiti sa stea acolo intre 6 si 8 luni, raporteaza thepeninsulaqatar.com.

Este stiut printre pariori ca in diviziile inferioare din Norvegia se intampla multe lucruri necurate, mai ales la sfarsit de campionat. Politia norvegiana a fosa in situatia de a investiga o astfel de suspiciune, dupa o plangere a Federatiei Norvegiene de Fotbal, care viza doua meciuri din divizia a treia norvegiana, disputate pe 24 iunie 2012.

Primul a fost cel dintre Follo si Ostsiden, incheiat cu scorul de 3-4, desi Follo conducea cu 3-0 in minutul 65, iar al doilea dintre Asker si Frigg Oslo, incheiata cu scorul de 1-7, desi Asker pornea favorita. Ca rezultat al urmaririlor telefonice, 5 jucatori suspecti de intelegeri cu alte persoane au fost acuzati. Zilele trecute, tribunalul din Oslo a inchis fostul goalkeeper al lui Follo, Drin Shala si fostul atacant al celor de la Asker, Alban Shipshani, la 8 luni de inchisoare fiecare, precum si pe mijlocasul lui Follo, Formose Pape Mendy, la 6 luni. De asemenea, cei trei au fost penalizati cu echivalentul a 4 000 dolari. Doi alti jucatori, unul de la Asker si unul de la Follo, au fost achitati din lipsa de probe.

Implicati in acest scandal au fost si doi barbati, ce au pariat respectivele meciuri. Unul dintre ei este un suedez, condamnat la 18 luni de inchisoare si amendat cu 40 000 dolari pentru coruptie.

 

 

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>