Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / Finala Cupei Romaniei: Steaua – “U” Cluj 3-0

Finala Cupei Romaniei: Steaua – “U” Cluj 3-0


Finala Cupei Romaniei: Steaua - "U" Cluj 3-0Finala Cupei Romaniei: Steaua – “U” Cluj 3-0


Steaua Bucureşti a câştigat fără emoţii finala Cupei României, învingând-o cu scorul de 3-0 (1-0) pe Universitatea Cluj, pe Arena Naţională, în faţa a 37.764 de spectatori. Golurile “roş-albaştrilor” fost înscrise de Adrian Popa (9 şi 53) şi Raul Rusescu (48). Astfel echipa din Ghencea a realizat “tripla” în acest sezon, câştigând Cupa Ligii, campionatul şi Cupa României. Echipa lui Constantin Gâlcă a primit tricourile albastre şi medaliile pentru câştigarea Cupei de la preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Constantin Gâlcă:Sunt foarte bucuros pentru acest al treilea trofeu, era foarte important pentru noi, pentru că astăzi am intrat în istoria clubului. Mă bucur enorm că am atins aceste obiective şi că i-am adus pe suporteri alături de echipă. Cu ei, Steaua are viitor şi îi va fi mult mai uşor. Vom sărbători în continuare pentru că merităm“.

Adrian Falub:Cred că Steaua a meritat să câştige. Dacă ar fi să iau ceva bun din această finală, e faptul că am ajuns aici după 50 de ani, în urma unei victorii în faţa celor de la CFR. Asta a fost un motiv de bucurie. Dar, sportiv, noi cred că puteam face mai mult decât am arătat pe teren. Sper că acesta club să nu dispară, pentru că suntem într-o situaţie dificilă, în insolvenţă, cu jucători neplătiţi şi fără finanţator. Sper să nu ajungem la faliment“.

Steaua: Niţă – Papp (Râpă 69), Luchin, Varela (Tamaş 77), Guilherme – Neagu (Iancu 65), Breeveld – Ad. Popa, Stanciu, Chipciu – Rusescu. Antrenor: Constantin Gâlcă.

“U” Cluj: Veselovsky – Ciupe, Neag, Cr. Munteanu, Skvorc, Jovanovici (Bambara 56) – Ceppelini (Nuno Viveiros 46), Lungu, Kovacs (Cristocea 67) – Mengolo, Morar. Antrenor: Adrian Falub.

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>