Acasa / stiri sport online / Exclusiv / Federalii au legat autocarul cu lanțul! PLUS o poveste senzațională cu tatăl lui Dan Petrescu

Federalii au legat autocarul cu lanțul! PLUS o poveste senzațională cu tatăl lui Dan Petrescu

Lucrurile au luat-o complet razna în ograda Federației Române de Fotbal, de când frâiele au fost preluate de către Răzvan Burleanu și de către gașca lui de nepricepuți. 

La Mogoșoaia, noii federali și-au numit oamenii de încredere, iar cel puțin unul dintre aceștia este un personaj sinistru. Este vorba despre turcul Cadîr Ialcin (prins recent că a furat banii dăruiți de tricolori femeilor de la bucătărie – personal aflat în subordinea lui -, dar pe care conducerea FRF, deși a anunțat o anchetă internă, continuă să îl țină în brațe; AICI, cazul pe larg).

Ialcin, care a primit puteri sporite la Mogoșoaia, având în stăpânire și restaurantul, este cel pe care Mircea Sandu, fostul lider de la ”Casa Fotbalului”, l-a dat afară, fiindcă făcea matrapazlâcuri la lot. El a fost readus la FRF și încadrat cu carte de muncă, deoarece actualii federali se conduc după motto-ul ”dușmanul dușmanului nostru este prietenul noștru”! 

La Mogoșoaia, teroarea este la ea acasă cu acest Ialcin la comandă. Așa se face că oamenii din bază își iau toate măsurile de protecție, pentru a nu face greșeli și a nu intra astfel în gura turcului asupritor. S-a ajuns ca autocarul cu care sunt plimbați tricolorii pe durata convocărilor să fie legat cu lanțuri și asigurat cu lacăt împotriva unui eventual furt, deși este parcat în curtea complexului! Asta în pofida faptului că zona este păzită, iar pe deasupra, un autocar nu poate fi sustras la fel de ușor precum o bicicletă.

Vasile Petrescu își ”priponise” Dacia de un copac!

Mai exista un personaj pitoresc din fotbal care își lega mașina, de frica hoților. Despre tatăl lui Dan Petrescu, colonelul Vasile, circulă o poveste senzațională, spusă în cantonamentul naționalei de către Gică Popescu, cel mai bun prieten al ”Bursucului”.

Vasile Petrescu

Pe când trăia, fostul ofițer avea grijă ca de ochii din cap de Dacia 1100 pe care o poseda. Vasile Petrescu locuia într-un bloc din Drumul Taberei, iar în parcare își ținea ”bijuteria”, de care grijă. De teama hoților, Petrescu senior își legase automobilul de un copac aflat dreptul balconului (avea așa ceva, deși stătea la parter)!

Mai mult, acesta confecționase un sistem antifurt socotit infailibil. Pe balcon, tatăl fostului fundaș dreapta al naționalei avea o lampă îndreptată spre mașină pe care o manevra din cameră! Când auzea zgomot, o aprindea iute și țipa de-l auzeau toți vecinii: ”Care ești, mă, acolo?”.

Tot pentru siguranță, Vasile Petrescu își zăvorâse ușa de la intrare cu șapte încuietori, fapt care l-a șocat pe același Popescu, venit într-o vizită la bătrân!!!!!

Citeşte şi

Liga 1 va incepe in forta/ PROGRAMUL Ligii I, ediţia 2015/2016

Noul sezon competitional debuteaza pe 11 iulie, iar in prima luna avem trei etape. Luna …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>