Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / liga 1 meciuri / FC Voluntari vs UTA Arad – Echipe probabile şi pronosticuri

FC Voluntari vs UTA Arad – Echipe probabile şi pronosticuri

FC Voluntari vs UTA Arad – Echipe probabile şi pronosticuri
FC Voluntari vs UTA Arad - Echipe probabile şi pronosticuri


FC Voluntari

  • Florin Marin:Eu cred că UTA e avantajată puţin, fiindcă a rămas conectată la miza unor jocuri deosebite, a fost sub presiune şi e obişnuită să gestioneze astfel de momente. Pentru mine a fost puţin greu să-mi ţin jucătorii în priză, să le repet mereu că mai avem de jucat două partide grele şi importante, în care nu se poate spune că există o favorită“.

► Echipa probabilă: Bornescu – Filipov, Țâru, Maftei, Mitache – Moke, Novac – L. Rus, V. Achim, H. Koné – Ad. Bălan

► Rezerve: Balauru, Novaković, N. Grigore, Ştefănescu, Enceanu, Pancu, Voduţ

► Director tehnic: Florin Marin. Antrenor: Sorin Popescu

Urmăreşte meciul online: FC Voluntari vs UTA Bătrâna Doamnă

UTA Bătrâna Doamnă

  • Roland Nagy:Totul e în favoarea lor, la noi e foamea de performanță și entuziasmul ce ne caracterizează. Acest spirit UTA și tot ce s-a întâmplat în acești ultimi ani e ca o flacără olimpică“.
  • Alin Gligor:Din punctul meu de vedere, cred că se putea juca pe un teren neutru barajul cu Voluntari, de exemplu la Cluj. Acolo, am fi avut câteva mii de arădeni și cred că și clujenii alături de noi, dar asta este decizia FRF și trebuie să ne conformăm. Sperăm într-un rezultat bun, mai ales că nimeni nu ne dădea șanse după meciul tur de la Călărași. Dar, alături de acest public frenetic, am crezut în noi și acum ne bucurăm“.
  • Ciprian Rus:Avem șanse mari și cu Volunariul. Cel puțin acasă, cu acest public extrordinar în spate, nu văd cine ne poate bate. Dacă noi suntem proaspeți, iar publi­cul e la fel ca azi și sunt convins că va fi, câștigăm și cu Voluntariul. Personal, nu am mai simțit așa ceva de foarte mult timp și cred că nimeni nu a mai simțit la Arad în ultima vreme acel fior. A fost ceva extraordinar, vrei nu vrei ești împins de la spate“.

► Echipa probabilă: B. Miron – D. Covaci, Gligor, Botiş, Burlă – Strătilă, Chindriş, I. Tănase, D. Copil – D. Man, Curtuiuş

► Rezerve: I. Anca, Gornic, Jorza, M. Vlad, Cr. Costin, Ad. Petre, C. Rus

► Antrenor: Roland Nagy

Meciul retur va avea loc duminică, 12 iunie 2016, la Arad, pe stadionul "Motorul", de la ora 13:00

Vezi aici cele mai bune ponturi pentru biletul zilei la FC Voluntari vs UTA Bătrâna Doamnă

Ponturi fotbal

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>