Acasa / stiri sport online / Exclusiv / Vești bune pentru echipa fără nume: FRF permite orice modificare în plin campionat!

Vești bune pentru echipa fără nume: FRF permite orice modificare în plin campionat!

Situația Stelei este departe de a fi rezolvată! Conflictul cu Armata nu a fost soluționat, astfel că s-a ajuns la o sentință definitivă a instanțelor judecătorești, hotărâre în urma căreia culorile, palmaresul, sigla și istoria sunt pierdute de către societatea deținută de familia lui Gigi Becali.

Deși aceste situații sunt prevăzute în statute și regulamente, interne ori internaționale, se pare că echipa, deocamdată, fără nume nu are emoții în privința continuării acestui sezon de campionat.

Chestiunea a fost lămurită de către Departamentul Juridic al FRF, care a trimis următoarea informare: “Indiferent de modificările de siglă, nume sau culori pentru Steaua București, clubul nu riscă īn niciun moment excluderea sau neprogramarea īn competiții. Este evident că o astfel de modificare ar fi deteminată de necesitatea respectării unei decizii de instanță si nu ar putea fi considerată sub nicio formă o abatere de la regulamente”, sună răspunsul oficialilor FRF.

Cu siguranță, putem asista la un fapt fără precedent! Traducând, putem fi în situația absurdă ca sezonul să fie început de o echipa cu un nume și continuat  de o alta, cu un alt nume, doar pe considerentul că la mijloc este vorba numai de bună-credință. Nici nu mai contează ca respectiva echipă ar putea fi chiar campioana României!!!

Sport24h.ro v-a prezentat pe larg situația de la Steaua. AICI, articolul în urma căruia am solicitat un răspuns oficial de la FRF.

Dacp Steaua nu se întoarce la culorile tradiționale și la palmaresul real, suporterii au anunțat că nu vor mai susține echipa. Anunțul a fost făcut la sfarșitul anului trecut, AICI, detalii.

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

  • Sparta

    De 07 ce ziceti? Suntem cu totii acomodati cu el.. ar fi o alegere potrivita in opinia mea.

  • Silviu

    Fifa merita jucat doar pe consola, Xbox sau PS4. Altfel, nu are rost.

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>