Acasa / stiri sport online / Satiri Fotbal / Liga Europa / Europa League | Hajduk Split, remiză norocoasă în Copou

Europa League | Hajduk Split, remiză norocoasă în Copou

Europa League | Hajduk Split, remiză norocoasă în Copou
Europa League | Hajduk Split, remiză norocoasă în Copou


CSMS Iași a avut o primă repriză de vis la debutul în Europa League, având 2-0 cu croaţii de la Hajduk Split, în turul II preliminar. Golurile “alb-albaştrilor” au fost înscrise de Andrei Cristea (19) și Gianmarco Piccioni (23). În minutul 36 Andrei Cristea a ratat o mare ocazie, după o centrare a ungurului Lukács Bőle. Nu a fost 3-0 ci 2-2 “Bili” înscriind în repriza secundă Franck Ohandza (48) și Said Ahmed Said (90+4). Partida a avut loc pe stadionul “Emil Alexandrescu” din Iași. Au asistat 11.000 de spectatori.  Partida retur va avea loc peste o săptămână la Split, pe stadionul “Poljud”.

Nicolo Napoli:Felicit băieții pentru meciul făcut, dar am făcut două cadouri echipei adverse. Ei ne-au făcut cadou un gol în prima repriză, noi le-am făcut două în cea de-a doua. Puteam intra la pauză cu 3-0, dar am intrat cu avans de două goluri. Am primit repede gol și a rămas 2-1 până pe final. În ultimul minut s-a făcut o greșeală copilărească. Sunt în continuare șanse de calificare. Azi (n.r. joi, 14 iulie) s-a văzut că noi am dominat prima repriză, să vedem ce va fi în retur. Cred că șansele rămân 50-50“”.

Marijan Pušnik:Aşa cum am sperat, au fost şi goluri şi un meci frumos. Felicit gazdele pentru joc, publicul pentru fair-play. Am început meciul catastrofal, parcă era un concurs cine dă mai multe mingi Iaşului! Asta pentru că unii jucători tineri s-au speriat. Mă bucur însă că s-au ridicat la 2-0 şi am obţinut un rezultat bun pentru retur. Am strigat mult la ei, pentru că sunt foarte tineri, de asta a apărut şi diferenţa mare între cele două reprize. Nu am subestimat Iaşul, noi respectăm fiecare adversar. Ştiam de Cristea, de Piccioni, de Grahovac, a cărui greşeală ne-a salvat“.

CSMS Iaşi: Grahovac – Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Ţigănuşu (78 M. Martin) – Ciucur (64 Ciucă), Mitić, Gheorghe, Bőle – Cristea, Piccioni (83 D. Roman). Antrenor: Nicolo Napoli.

Hajduk Split: Stipica – Juranovići, Ćosići, Nižići, Milići – Bašići (57 Mujan), Jefferson – Tudor (68 Said), Vlašići, Kožulj – Mastelići. Antrenor: Marijan Pušnik.

Cartonașe galbene: Ciucă (80), Martin (82), Said (90+5)

Arbitru: Yuriy Mozharovskyy (Ucraina)

 

Citeşte şi

Ponturi fotbal St Mirren-Dumbarton-Divizia 1 Scotia 27.03.2018

Una dintre cele mai dezechilibrate partide programate marțea aceasta în campionatul scoțian este cea dintre …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>