Acasa / Pariuri / Euro 2016, primul mega-eveniment pentru pariuri online in Romania

Euro 2016, primul mega-eveniment pentru pariuri online in Romania

Euro 2016, primul mega-eveniment pentru pariuri online in Romania

Euro 2016

Unii isi fac planuri de vacanta pentru sezonul cald, altii se gandesc in primul rand la Euro 2016, mega-evenimentul sportiv cu care incepe vara. Programat in Franta, acest turneu final de campionat european de fotbal va fi cu siguranta unul special. Si, cel mai probabil, cel mai pazit astfel de eveniment din istorie, tinand cont de nefericitele incidente din Franta si Belgia din perioada recenta…

Pentru industria de pariuri sportive online din Romania, Euro 2016 este un prilej de atragere a multor clienti din offline catre internet. Este momentul perfect, primul mega-eveniment consemnat de cand industria pariurilor online este reglementata cu adevarat in tara noastra. In prezent, 18 agentii de pariuri online au licente valabile pentru jocuri de noroc in Romania, iar numarul ar putea creste pana la inceperea Euro 2016.

Oricum, pe piata exista nume puternice, braduri de top la nivel international. Spre exemplu, Unibet este unul dintre cei mai mari operatori de pariuri online din Europa, avand peste 10,3 milioane de clienti in acest moment (din peste 100 de tari, conform datelor prezentate pe website-ul oficial). Cel mai probabil, acest numar va tot creste, multi dintre clientii noi urmand sa fie romani.

Daca in trecut agentiile clasice de pariuri atrageau foarte multi pasionati de astfel de jocuri, acum tot mai multe persoane “migreaza” spre pariurile online. Avantajele sunt clare si multe la numar, asadar este de asteptat ca acest fenomen sa continue si chiar sa se intensifice. Euro2016 va aduce multi pariori pe internet, iar cei care descopera acest mediu in general nu mai revin spre pariurile offline, neavand niciun motiv sa o faca.

Citeşte şi

CSM Politehnica Iași vs Astra Giurgiu - Echipe probabile şi pronosticuri

CSM Politehnica Iași vs Astra Giurgiu – Echipe probabile şi pronosticuri

CSM Politehnica Iași vs Astra Giurgiu – Echipe probabile şi pronosticuri 3 decembrie 2017, Iași, …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>