Acasa / stiri sport online / Handbal / Emiliya Turey, pusă pe liber de CSM Bucureşti

Emiliya Turey, pusă pe liber de CSM Bucureşti

CSM București a încheiat colaborarea cu jucătoarea Emiliya Turey de comun acord. Jucătoare nu a apucat să debuteze pentru clubul din Capitală.

Iată comunicatul clubului:

„Conform strategiei de performanta stabilita pentru perioada de pregatire a returului din anul competitional 2013-14, echipa de handbal feminin care activeaza in Liga Nationala a devenit o prioritate pentru CSM Bucuresti. In acest sens, staful tehnic impreuna cu conducerea clubului, au stabilit o lista cu jucatoare care sa se alature echipei in perioada de transferari pana pe 17 ianuarie 2014.

CSM Bucuresti este interesata de cateva jucatoare de top, atat din Romania cat si din strainatate, pentru returul campionatului aflat in desfasurare in vederea ocuparii un loc de participare in cupe europene, dar si pentru sezonul 2014/2015 in care ne propunem castigarea titlului.

De aceea, transferul unei duble campioane mondiale, jucatoarea rusa Emilyia Turey, a fost o mutare ce parea absolut necesara. Impactul prezentei ei la CSM Bucuresti ar fi trebuit sa fie imediat si determinant in obtinerea de victorii in meciurile din 2014, numai ca, din motive obiective (intirzierea actelor de transfer), Emilyia n-a putut juca in partidele cu Corona Brasov si cu SCM Craiova. Desi s-a antrenat bine si a avut o relatie excelenta cu coechipierele, adaptarea la viata din Romania a fost dificila pentru Emilyia Turey.

In consecinta, de comun acord, conducerea CSM Bucuresti si Emilyia Turey au decis sa intrerupa contractul. Ne pare extrem de rau ca nu am reusit sa continuam aceasta colaborare si ii dorim extraordinarei handbaliste succes in cariera!”

Citeşte şi

Cupa Challenge: HC Odorhei - Benfica Lisabona 31-29

Cupa Challenge: HC Odorhei – Benfica Lisabona 31-29

Cupa Challenge: HC Odorhei – Benfica Lisabona 31-29 Handbal Club Odorheiu-Secuiesc a reuşit o victorie …

echo <<< AUTOGJS AUTOGJS; ?>